icon

Dlh v zdravotnej poisťovni a liečba

laura2410
4. jún 2021

Dobry den, predtym ako urobim krok. Chcela by som zohnat informacie tak snad mi budete vediet poradit.
Ide o to, ze bratranec nam nieco zamlcal a zistilo sa to teraz ked bol hospitalizovany v nemocnici( dotial mal obrovske problemy s alkoholom, praca mu nic nehovorila a kedze sme ho xykrat posielali na UP aby sa aspom zaevidoval, nasluboval hori doli a nic z toho.
Tymto padom ma obrovsky dlh v zdravotnej poistovni, velke zdravotne tazkosti akutna pankreatida, cize bez liekov je to jednoducho zle, k lekarke je zle ist lebo vsade vsetko treba platit a on na to jednoducho kasle, kasle opet i na to aby sa siel zaevidovat na UP.
Vsetci sme zufali z jeho spravania, ale chceli by sme mu pomost, no neviem ci to ze mi radili zalozit mu transparentny ucet vobec pomoze. Ze ci by mu ludia pomohli lebo mi sme cela rodina zrujnovana.
O nervoch a strese ani nevravim, kazdy druhy den mu je zle, picha ho v bruchu, pocity na zvracanie, omdlel asi 3x, proste uplne sa znicil.
Dalej ma partnerku aktualne a ona 2 deti, je moznost ze by ona mohla ist v jeho mene na UP ho zaevidovat nakolko on sam nepojde.
Dakujem za odpovede.
A prosim bez nadavok lebo toho sme si cez 2roky uzili.
Pokial by to slo najst tu pomoc z isteho uhla pohladu i pre tu jeho portnerku, ciste iba oblecenie detom pomohli by ste, lebo uprimne je mi z tej situacie celkom do placu uz.

Strana
z3
sisa_s
6. jún 2021
sisa_s
6. jún 2021
sisa_s
6. jún 2021

Raz kolegyna, raz pani z dediny a teraz bratrancova zena 🤔🤔

maca1984
6. jún 2021

@sisa_s a stale financna zbierka

sisa_s
6. jún 2021

@maca1984 no od decembra 2019 je to zjavne stale v stadiu napadu, lebo sa nepredhaname, ktora podvodnicke prispeje viac 😀

maca1984
6. jún 2021

@sisa_s to nastve, ked chces stale zbierku robit a nikto sa nehlasi 😂

nikyball
6. jún 2021

@maca1984 bude musieť vymyslieť lepší scenár. Alkoholik sa neujal 🤣

heleninamama
6. jún 2021

@maca1984
@nikyball Baby, ale odhliadnúc od pravopisných chýb ako dojemne ten príbeh napísala. A so všetkými detailami. Využila celý osvedčený slzotvorný arzenál - zlaté malé deti, žena bez rodinného zázemia, pracovitá, ale nedarí sa jej, navyše bez bývania, chlap hovädo... Mohlo by to ísť aj ako scenár do Modrého z neba...

maca1984
6. jún 2021

@heleninamama a este by sa to tam aj ujalo

simca06022011
6. jún 2021

Tak ale sú také dobré duše, ktoré by pre každého zbierku robili 😊

nikyball
7. jún 2021

@heleninamama už len vianoce chybaju a smutne oci deticiek, ako si nic nenajdu pod stromcekom.

heleninamama
7. jún 2021

@nikyball Vianoce tam sú 😂😂😂 A bez darčekov. Hotový Dickens 😂😂😂

Strana
z3