icon

Dlhodobá slabosť a závrate.

femme_fatale_svk
2. mar 2020

Ahojte Žienky,

Chcela by som poradiť, ak má alebo mal niekto tento problém. Už nejaký čas mávam závrate (sem - tam mávam aj nižší tlak) a ku tomu mám hroznú slabosť v nohách, je mi na odpadnutie, "hádže" ma do ľavej strany, som celá taká zoslabnutá......
Beriem zenaro, airflusal...sú to kortikosteroidy, tie majú tiež vedľajšie účinky, neviem či to môže byť z toho, zajtra idem ku Alergologičke, som zvedavá čo mi na ne povie.
Mali ste niekto tento problém?
Ďakujem za každu odpoveď.

Strana
z2
femme_fatale_svk
autor
4. mar 2020

@cormeum och joj, mám podozrenie aj na tú anémiu. Kúpila som si železo a kyselinu listovú, ku Neurologičke idem budúci piatok, som zvedavá čo bude.

femme_fatale_svk
autor
4. mar 2020

@ivca82 aha, tak ak popýtam sa Neurologičky. Som zvedavá čo mi povie na to. Keby aspoň nejaké lieky existovali na závraty, kým sa nenájde príčina.

cormeum
4. mar 2020

@femme_fatale_svk No ale choď na odber krvi, lebo ti môžu zistiť možno aj iné záležitosti...keď budú mať výsledky tvojej krvi, aspoň budeš vedieť na čom si. Deň pred odberom neber žiadne doplnky, mohlo by to skresliť výsledky.

cormeum
4. mar 2020

@femme_fatale_svk Lieky na závraty sú, len ti musia zistiť čo ti nasadiť, telo ti závratmi dáva najavo, že dačo je zle a treba zistiť čo. Ak anémia, závraty zastaví doplňanie železa, ak B12 závraty zastavia injekcie postupne, ak krčné stavce treba začať cvičiť cviky na krčnú ch. atď...závrat nie je príčinou...závrat je následok niečoho...

femme_fatale_svk
autor
4. mar 2020

@cormeum v pondelok idem na krv, víkend si nedám žiadne lieky aby to neovplyvnilo a uvidím čo bude. Môže to byť aj tá krčná, cvičím cviky na chrbticu, som už po operácii, ale krížov. Som zvedavá čo sa zistí.

Strana
z2