DNA
Ahojte..potrebujem radu alebo čo si o tom myslite vy.. lebo už som zúfalá..tak napíšem tak v skratke..ked bola malá malinka robili sme testy DNA a ževraj nieje otec..bolo to tam tak nezrozumiteľné napísané že nieje ale pamätám si tam 99.999% takže mohol sfalšovat to čo bolo predtými 9tkami...ale nemusel.. ale už neviem ako to bolo napísané..teraz po 15rokoch sme zase robili testy ale prišiel aj zo žuvačkou v ústach a testy ukazali že vylúčené 0% 7alely sa nezhodovalo zo 16tich...a musí sa každá jedna..mohlo sa stať že žuvačka spravila galibu?a ešte niečo on chce ísť zase do testov už aj zo súdnym znalcom a už aj ja tam musím byť. či ísť do toho alebo nie.dakujem
@lindous ale prečo v tom prvom boly tie 99.999 v druhom 0
@kalifornia len ty si nespominas, ci to bolo v zmysle 99% ano, alebo 99% nie. Aspon tak pises. Ze ti to prislo dvojznacne.
A jeho nazor vtedy z toho vysledku bol aky? Ze ho presvedcil, ze je otec, alebo t rdil, ze je to dokaz, ze isto nie je?
@kalifornia lebo v prvých mohlo byť napísané je že na 99,999% je otcovstvo vylúčené a v druhých, je 0% pravdepodobnosti, že ním je ?? ťažko povedať, ak je číslo jediné čo si z toho pamätáš a zvyšku si poriadne nerozumela, ale pre niečo ste to vetdy asi uzavreli tak, že ním nie je ... či ty si myslíš, že tam bolo že ním je a on ťa oklamal, že to znamená, že ním nie je ? v takomto prípade by ale určite nechcel podstúpiť dvojo ďalších testov ...
@lindous hej pamätám si len tie čísla....ano vtedy sme to uzavreli hneď neboli sme už spolu..ani keď som bola tehotná..on chodil do školy a tak ..boli sme mladý
@lindous v prvom len si pamätám tie 99.999% a druhe vylúčené 0%
@moonlight1210 on tvrdil podla toho ze nieje
@kalifornia tak zrejme bolo že na 99,9% sa nejedná o pribuzensky vzťah a teraz zhoda 0% , ak chce dcéra spoznať biologického otca tak oslov toho druhého 🤷
@lindous mňa napadlo na prvých testoch že on ich mohol zmeniť. Výsledky prišli len jemu..všetko sa dá cez počítač..že pred tie 99.999 tam napisal to čomu som vôbec nerozumela...a teraz ale zase v druhom ta 0% že nieje...ale on aj tak chce ísť do tých sudnoznaleckych aj keď nechápem načo keď teda vyšli 2krat že neni ...🤷♀️🤷♀️ ja som.s toho už jeleň zo všetkého...dcéru vola aj z jeho rodinou na výlet že sa spoznajú aj keď neviem načo...teraz v stredu mame ist dá BA na tie znalecké...neviem ci mam ist alebo nie...
99,99% ze je otcovstvo vylúčené, teraz 0 % zhoda.... Takže 99,99% otcom nie je a bude ním ten druhy...
@kalifornia tak chodte na tie znalecke a budete vediet na isto, ze to nikto nesfalsoval a budete si vsetci traja na istom.
@kalifornia nevahaj a chod.
Budete na cistom.

2x vyjde na testoch dna, ze nie je otec a vy mate pochybnosti? Keby si nespala s tym druhym, tak ok, 2krat sa pomylili, co by bola tiez sakra obrovska nahoda, ale v tomto pripade bude na 100% otcom dcery ten druhy chlap. Nechapem, co tolko riesite.