icon

Do koľkých dní sú výsledky PCR testu?

jaandorka
3. jan 2021
mimka124
3. jan 2021

@jaandorka ahoj, ja som mala ist 2x na operaciu (zrusili mi ju) ale vysledky z testov, na ktore som bola 2x som mala stale do 24 hod.....len to bolo september-oktober, teraz su dlhsie cakacky na vysledky

jaandorka
autor
3. jan 2021

@jaandorka prišla mi sms, že do 96hodín... len ja chcem vedieť či ich nepošlú aj skôr? lebo ja o 96hodín po teste už budem na operačke....

jaandorka
autor
3. jan 2021

@mimka124 toho sa bojím, asi ich budem musieť volať kvôli termínu odberu, lebo o 96hodín od odberu by som mala byť na operačke...( je to až koncom januára)

hettinka
3. jan 2021

@jaandorka moje kolegyne v oktobri čakali 2-4 dni. Môj test nevyhodnotili, že chybný obber. Stáva sa...
Ale oni ta prinajhorsom otestujú v nemocnici. A samoplatcovia mali výsledky aj v ten istý deň.

kristina.jo
3. jan 2021

My sme mali pred 4 dnami vysledky o necelych 10 hodin 😊 (tiez pisali, ze vysledky do 96 hodin)

jaandorka
autor
3. jan 2021

@kristina.jo ďakujem za info, verím, že vedia čo robia a operáciu stihnem, veď som im tam udala aj dátum operácie 🙂

jaandorka
autor
3. jan 2021

@hettinka ďakujem, je to súkr.klinika a mala by som tam byť len 1deň, dúfam, že to bude OK

mimka124
3. jan 2021

@jaandorka mne mali prist do 72hod a prisli do 24hod... takze pridu skor urcite 🙂 a nedali ti termin na testy z tej kliniky? mne z nemocnice dali presny den, kedy som mala na testy ist, aby mi stihol prist vysledok a aby ma mohli vzat na prijem, bez vysledku testu by ma na prijem nevzali... a ani na ARO na vysetrenie pred operaciou by ma nevzali bez vysledku testu..

jaandorka
autor
4. jan 2021

@mimka124 nedali mi termín, len písomné info ako postupovať pri objednaní na pcr testy, ešte sa budem u obvod. lekára (ktorý mi má dať ,,žiadanku" na pcr test - bude to hradiť poisťovňa) informovať či stačí ten termín 😕 lebo je to v piatok a utorok už idem na operáciu

mimka124
4. jan 2021

@jaandorka podla mna piatok je ideal, nesmies mat test starsi ako 96hod... aspon u mna to tam bolo, ze nie starsi ako 72hod, operaciu som mala mat stredu a na test som bola stale v nedelu 🙂

cacianka
5. jan 2021

Rano odber, vecer sms s vysledkom.ani nie 10h, cca 8h. Takze je to možné
Ujo.