icon

Dojčím a vypadávajú mi vlasy

kvetinka1405
14. jún 2018

Maminky mam 4 mesačného syna ktorého kojím a začali mi strašne vypadavat vlasy viete mi doporučiť nejaké vitamíny ktoré vám pomohli

marion09
•
14. jún 2018

@kvetinka1405 Donna hair forte

jennyf88
•
14. jún 2018

Ja mam rovnaký problém aj bez dojčenia 😕 v lekárni mi odporučili vitamín Biotin a Parusan... tak som zvedavá, ci to pomôže. Bojím sa, ze o chvílu budem uz plešatá 😂

kahanikova
•
14. jún 2018

Mne pomohol obyčajný zinok 🙂 a dosť viditeľne už po týždni.. mala som strach si vlasy aj umývať lebo vždy som vytiahla doslova pramene vlasov

dzanka123
•
15. jún 2018

Revalid jednoznacne top👍mne velmi pomohol

marion09
•
15. jún 2018

@jennyf88
@kahanikova
@dzanka123 to tiez pomaha ale dojciace zeny by to nemali uzivat

zuzina316
•
15. jún 2018

Mne padali asi pred 2 mesiacmi. Ale nekojim ani nie som po pôrode. Kamarátka lekárnička mi odporučila Biosil. Je lacný ale ale ma dobrý pomer vitaminov. Lekarka mi odporúčala Neocapil. Toto mi pomohlo.

klodyka76
•
15. jún 2018

Nejaký čas po pôrode je normálne, že viac padajú vlasy pretože počas tehotenstva zase vypadávajú menej. Mne dosť začali padať asi pred pol rokom a to má krpec 6 rokov 🙂 .....a dosť mi pomohol šampon Parusan. ......skúšala som rôzne prípravky, ale ten šampon mi pomohol najviac.

dzanka123
•
15. jún 2018

@marion09 ahaa😕tak to som nevedela

kahanikova
•
15. jún 2018

@marion09 ja kojím a zinok užívam normálne to je len doplnok vlastne niečo čo prijmame aj zo stravy čiže mu to neublíži

miselkat
•
15. jún 2018

Mne prestali padat sedem mesiacov po porode. Kupovala som len vlasove vody z drogerie, co najmenej som cesala, nezehla som ich. Treba vydrzat.

lenkatt2
•
15. jún 2018

Vždy cca 3 mesiace po pôrode výrazne začnú padať vlasy, je to az strašidelné, vlasy su vsade 😕je to ale bežné a časom sa to upraví

mata223
•
17. jún 2018

je to bezne ze po porode padaju ale kym sa to zastavi alebo napravi noze trvat a zostat na hlave tri vlasy ako sa vravi😉 necakala by som na nahodu viem o com hovorim vlasna skusenost kym sa cakala a skusala prisla som o veeeeela vlasou 😨 ale viem ti poradit😇 ak chces napis mi ip dakujem

silvia92
•
28. júl 2018

Nepomôže nic. Chce to len čas