icon

Domáca laserová epilácia verzus epilácia laserom v salóne

ivka_marek
17. feb 2013

Ahojte, chcela by som si kúpiť domov laserovy epilátor na trvalé odstránenie chĺpkov...cenovo to nie je najlacnejšie, no ak chcem postupne si odepilovat cele telo, vyjde to urcite lacnejsie ako na to chodit do salonu..pripajam aj nejake odkazy na produkty, ktorými sa to dá doma robiť..:

http://www.azartech.sk/epilatory-depilatory-ipl...

http://www.azartech.sk/epilatory-depilatory-ipl... - tento je na vačšiu plochu, ostatne su podla všetkeho po jednom chĺpku odstránenie...

momentálne chodím na epilaciu do salonu, po roku som opat zacala, chodim bratu a fúzy..hormony sa so mnou dosť pohrávajú a nakolko kojím, asi to aj tak nemá taký účinok ako by malo mat..
som zvedavá na vaše postrehy, pripomienky a podobne

daikas
27. nov 2014

@bapi1 a ako si s LAHR spokojna??

bapi1
27. nov 2014

@daikas najlepšie mi to funguje na nohách. Miesta, ktoré som robila sú bez chĺpkov

majobea
27. nov 2014

@vaneska641
@lenka2304 kočky a tá Lumea že má tých 140 000 zábleskov...to akože kolko by to malo vydržať???potom treba meniť žiarovku?? toto nahodou neviete volaktorá??

lenka2304
27. nov 2014

ahoj,tak viem,ze je to obmedzene,naozaj netusim kolko rokov to vydrzi.v kazdom pripade,myslim,ze nahradne diely sa budu dat zohnat.ked nie u nas,v zahranici isto. 🙂 stale to vychadza lacnejsie ako salonova epilacia a je to prijemnejsie.pa

daikas
27. nov 2014

@bapi1 a co pazuchy a bikiny?

bapi1
27. nov 2014

@daikas pazuchy som nerobila a bikiny som nejak nebadala. Na tieto miesta používam žiletku

verka1978
27. nov 2014

Ja tiez zvazujem kupu Lumey, len neviem aky je rozdiel medzi lacnejsou verziou 1992 a 2004 teda okrem kabla . Tiez som pozerala po Remington. Nechcem dat 400€ , staci nieco aj za 200€. Prosim vase nazory. Dakujem

alabama0011
27. nov 2014

@verka1978 starsia verzia ma 100 000 zableskov, nema nadstavce na tvar a je na kabel.. To je zatial vsetko co som zistila.. Nahradne diely sa nedaju dokupit podla informacii co som nasla, tiez to funguje iba na tmave chlpy, na rysave, blede a sedive nie.. Je tam aj niekolko zdravotnych obmedzeni.

verka1978
28. nov 2014

@alabama0011 dakujem, kedze mam svetlu pokozku a tmave chlpky to moze byt, len neviem ci 100000 zableskov staci. Este skusim niekde pozriet porovnania znaciek. Nech jezisko prinesie nejaky 🙂

majobea
28. nov 2014

@janetta30 janett daj aj mne vedeť ako sa ti laseruje...dikes

janetta30
28. nov 2014

@majobea no baby som spokojna zatial rastli mi cierne chlpky na brade aj nad perou bolo to vidiet aj po depilacii take cierne flaky a ako pouzivam laser mizne to 🙂nelutujem

janetta30
28. nov 2014

@verka1978 ja mam lumeu precision plus a som spokojna

janetta30
28. nov 2014

@majobea toto by zaujimalo aj mna 😒

alabama0011
28. nov 2014

@verka1978 podla mna uplne staci.. ta nova ich ma 140 000 to zas nie je az o tolko vela.. keby to bolo z 100 na 200 tak urcite .. ale takto.. ja ju tiez zvazujem.. pozeram na to kazdy vecer, lebo je to fakt dost vela prachov.. nuz ale tak jezisko by sa mohol capnut po vrecku 🙂

verka1978
28. nov 2014

@alabama0011 Nasla som taku tabulku na porovnanie:
http://www.philips.sk/e/odstranovanie-chlpkov/#...
a neviem ci ta funkcia rezim zableskov je dolezita. Ja som ochotna, teda Jezisko dat okolo 200€ 😉

majobea
29. nov 2014

@janetta30 ktorý presne si si kupila a za kolko teda???..ja ich vidim nejak od 340 po 550 eur tuším sú 3 typy ak sa nemylim.....niečo červené podráždené a tak po IPL ti nezostáva????

janetta30
30. nov 2014

@majobea nie žiadne podrazdenie nemam mna stala 430 eur tusim

daduska132
1. dec 2014

@betuszka ahoj ja som si chĺpky na tvári neholila. Ale ja mam v návode ze majú byť par milimetrov dlhé a keď boli dlhšie tak som aspoň videla kde je korienok a kam mam teda približne svietiť. Ale zasa ak korienok vytrhnes tak sa stráca účinok svetla a niektoré chĺpky budú rásť ďalej a tie ti bude vidno tak tie by sa potom mali asi oholiť a nevytrhnut 🙂 ale to je len môj názor 😉

betuszka
1. dec 2014

@majobea ked si sa pýtala koľko to vydrží... V návode je napísané že tých 140 000 záblesky cca 5 rokov...;)

betuszka
1. dec 2014

@janetta30 pri odstraňovaní chĺpkov na tvári si ich svietila len tak, či si ich holila? Lebo V návode je že to funguje len na chĺpky kt.sú V rasovej fáze.... Ja som to zatiaľ použila len raz ale chĺpky som neholila som sa bála nad perou... Tak som zvedavá či to zaberie

janetta30
1. dec 2014

@betuszka oholila som ich na brade nad perou opilkou 🙂

janetta30
1. dec 2014

@daduska132 no ja viem tak ze sa ma pristroj pouzivat na cerstvo oholenu pokozku 🙂

majobea
1. dec 2014

@betuszka
@janetta30 Ja som bola 2x v salone a tam mi povedala že majú byť 1-2 mm dlhé že cez ne ide luč do korienka, dlhšie byť nemajú lebože to stráca efekt......dakujem betuska za info len tak by ma to zaujimalo kolko je to cca 140 000 zableskov

betuszka
1. dec 2014

@majobea no tých 140 000 zábleskov by malo vydržať 5 rokov..🙂 ak si dobre pamätám v tej príručke je napísané aj že pri 1 ošetrení celeho tela (nohy, bikiny, podpazušie a tvár) využijes okolo 300-400 zábleskov....🙂 ja som tiež bola v salóne na laseri a tam mi povedali že majú byť chlpky čerstvo oholene 🙂

betuszka
1. dec 2014

@janetta30 nad perou opilkou a ktorou vosk ci ten depilacny krem ?...a zabralo potom osvietenie lumeou, lebo niečo sa mi zdá že v príručke sa neodporúča pred osvietenim depilacný krem ....ci to tam je písane len z dôvodu možnej reakcie pokožky?🙂

janetta30
1. dec 2014

@betuszka depilacny krem a myslim ze zabrało a nemam ju ani podrazdenu 🙂

majobea
2. dec 2014

@betuszka
@janetta30 a kočky otazka ako je to v lete???? vtedy by sa podla mna nemalo ipl-kovať??? resp IPL + solarium????

janetta30
2. dec 2014

@majobea no myslim ze nie ale nie som si ista kamoska to pouziva aj v lete tak neviem 🙂

majobea
2. dec 2014

@janetta30 ja len koli tomu či nezostane koža flakatá potom

janetta30
2. dec 2014

@majobea nie neviem o tom kamaratka v pohode 🙂