icon

Domáca laserová epilácia verzus epilácia laserom v salóne

ivka_marek
17. feb 2013

Ahojte, chcela by som si kúpiť domov laserovy epilátor na trvalé odstránenie chĺpkov...cenovo to nie je najlacnejšie, no ak chcem postupne si odepilovat cele telo, vyjde to urcite lacnejsie ako na to chodit do salonu..pripajam aj nejake odkazy na produkty, ktorými sa to dá doma robiť..:

http://www.azartech.sk/epilatory-depilatory-ipl...

http://www.azartech.sk/epilatory-depilatory-ipl... - tento je na vačšiu plochu, ostatne su podla všetkeho po jednom chĺpku odstránenie...

momentálne chodím na epilaciu do salonu, po roku som opat zacala, chodim bratu a fúzy..hormony sa so mnou dosť pohrávajú a nakolko kojím, asi to aj tak nemá taký účinok ako by malo mat..
som zvedavá na vaše postrehy, pripomienky a podobne

betuszka
3. dec 2014

@majobea môže sa používať aj v lete ja som si ho len teraz kúpila takže s letom nemám skúsenosti.... Ale V lete musíš meniť intenzitu svetlá za slabšiu podľa farby pokožky aby ti nezostali spomínané biele fľaky

betuszka
3. dec 2014

@majobea môže sa používať aj v lete ja som si ho len teraz kúpila takže s letom nemám skúsenosti.... Ale (podľa návodu) V lete musíš meniť intenzitu svetlá za slabšiu podľa farby pokožky aby ti nezostali spomínané biele fľaky

betuszka
12. dec 2014

@lili777 ked si si svietila chlpky nad hornou perou aj si ich najskôr pred tým vydepilovala, alebo oholila?

lili777
12. dec 2014

@betuszka áno, vždy si to musíš najprv odstrániť dohladka a až potom svietiť. Ináč by to svetlo spálilo ten chĺpok

betuszka
12. dec 2014

@lili777 A prosím ťa ty si si ich s čím odstranovala?

a5zuzana
13. dec 2014

@aaliyah tento, máte záujem?

aaliyah
13. dec 2014

@a5zuzana a po čom ho predavate?toto je ten laser čo musíte každy chlpok zvlašt osvetlovať?

a5zuzana
13. dec 2014

neviem či je to on, ja som ho nepoužila ani raz. videla som ho za 130 najlacnejšie dáv vám ho za 100 ak by ste mali záujem, prípadne sa ešte vieme dohodnut, napíšte mi správu

lili777
14. dec 2014

@betuszka normálne žiletkou - tak mi povedali v salóne, keď som chodila najprv tam.

malinka158
26. jan 2015

Dievcata som po chcemickom peelingu, mozem pouzit IPL pristroj???? nespali mi to pokožku?

radkasisi
12. apr 2015

Mne sa osvedcil Benus - laserový depilátor na odstraňovanie chĺpkov. Ak ma niekto zaujem, posuniem ho dalej, uz mi ho netreba... 😉

rebeka007
3. máj 2015

@radkasisi ahoj, a zbavila si sa ich, keď ho už nepotrebuješ? fakt je taký dobrý, ja som rozmýšľala aj nad IPL, ale je strašne drahý. S dcerou niečo určite potrebujeme. Keby som mala zaujem za kolko by si ho dala?

zuzkaslimka
9. máj 2015

Ahojte, podelím sa aj ja o svoje skúsenosti a to rovno aj s domácim laserom Lumea Phillips a laserom v centre estetickej a laserovej medicíny. Chlpky mám tmavé a nie zrovna jemné.

Centrum est. a las. medicíny - tam chodím na podpazušie, potrebný počet opakovaní je 4-8, cena 40 € za jedno sedenie. Bola som 5. krát, účinok zatiaľ tak 80%. Nerozumiem ako to môže byť pre niekoho bezbolestné lebo mňa to bolí jak šľak, týždeň vopred mám stres a ked tam už ležím tak zatínam nechty a snažím sa neujsť. Doslova. Cakala som viac.

Lumea doma - nohy, bikiny. Už to mám vyše pol roka a používam to stále každé dva týždne (po 4-5 použitiach sa to malo už len raz za pár mesiacov). Učinok max. 20%, rastú možno o niečo pomalšie. Strnisko nemám už na druhý deň ale ,,až,, na 3./4. Bezbolestné okrem bikín, to tam štípe dosť (možno dať menšiu intenzitu). Z tohto som sklamanejšia ešte viac.

Takže tak nejako :/

malinka158
9. máj 2015

@zuzkaslimka Philips lumea nie je laser ale IPL svetlo. Medzi tym je rozdiel

kubikovi
10. máj 2015

@zuzkaslimka a ktorú Lumeu máš prosím ťa?Ja nad ňou vážne uvažujem, len je to veľa peňazí, ak to nemá mať taký efekt
@malinka158 ty máš tiež Lumeu,prosím ťa?

diorka
10. máj 2015

@kubikovi
@rebeka007 ahojte, ja mam philips lumea ale tu najlacnejsiu, nechcela som vela investovat, ona v porovnani s tou drahsou (nie najdrahsou, lebo su 3 typy) ma kabel, ktory mne ale vobec neprekaza, ostatne by mala mat tie iste parametre. Vysla ma na 199,- Presvedcilo ma aj to, ze je tam 3 mesacna skusobna doba, po ktorej ked nieste spokojne, tak vam vratia peniaze, tak som si povedala, ze to vyskusam. Uz ju mam tie 3 mesiace. Pod pazuchami sa uz vobec neholim, tam mi to uplne zmizlo, na nohach mi to ide najhorsie, ale aj tam vidno, ze miznu, ale este stale tam su a bikiny, tam je to stred, mam tam take pasy, kde su a niesu chlpy. Inak chlpy mam ako droty, tmave. Ja som spokojna, uz len tie pazuchy mi stali za to, tie som si musela kazdy druhy den holit. Myslim si, ze chlpou sa zbavim, len je to na dlhsie, opakuje sa to kazde 2 tyzdne

kubikovi
10. máj 2015

@diorka aha, ale tá najdrahšia by mala obsahovať aj nadstavec na tvár, ktorý budem asi časom potrebovať ☹ a ty máš ktorú konkrétne?

kubikovi
10. máj 2015

@diorka a kde si kupovala?

malinka158
10. máj 2015

@kubikovi ja mam tu najdrahsiu s nadstavcami. ta lacnejsia myslim ze ma menej impulzov takze ti vydrzi kratsiu dobu

rebeka007
10. máj 2015

@diorka ďakujem, pozriem si to ešte a rozhodnem sa

rebeka007
10. máj 2015

A ešte som sa chcela spýtať, neviete ako je to s tou informáciou, že ten prístroj je iba pre jednu osobu? to znamená že nemám kupovať nič použité?

diorka
10. máj 2015

@kubikovi ano, nema na tvar, ja som sa nejako bala skusat aj tvar, tak si trham tymi voskovymi pasikmi, Kupovala som ju cez alza.sk A impulzov ma rovnako ako ta od nej drahsia, len najdrahsia ma viac, tieto maju 100 000 a najdrahsia 140 000.
@rebeka007 a ano, je to tam spomenute, ale podla mna to tak myslia z hygienickeho hladiska

blera
28. máj 2015

@mimkag co by si chcela za ten pristroj?

kubikovi
28. máj 2015

a môže sa prosím vás používať Lumea, ked popraskané žilky po nohach?

rebeka007
28. máj 2015

@diorka a myslíš, že sa ich zbavíš natrvalo?. nedá sa to iba laserom?

diorka
28. máj 2015

@rebeka007 ahoj, asi nie, ale niekde tu som citala, ze potom staci len raz za cas(zda sa mi ze 3 mesiace) prebehnut lumeou a potom budem mat zasa na cas pokoj, ale ja som velmi spokojna, pod pazuchou sa uz vobec neholim, parada, inde ale este musim

majobea
3. jún 2015

@diorka

@zuzkaslimka ahojtekočky a nejakú rekciu na koži ste nemávali?? ja mávam také pupence potom, síce zmiznú ale trvá to aj 2 t. pokým ustanú

diorka
3. jún 2015

@majobea ahoj, ja nastastie nic, ziadna reakcia

majobea
4. jún 2015

@diorka tak som asi výnimka lebo už viaceré mi písali že nič nemajú ale ja som to mala aj v salone ked mi to 2x robila ale dr. vravela že sa nemam zlaknuť že je to bežné, je to akoby zapalený korienok také červené body ktoré potom prejdu

majobea
4. jún 2015

@diorka kokkatku stupen používaš