icon

Domáce recepty na riešenie problémov so zápchou

8. jún 2025

Dobrý večer máva tu niekto problémy zo zápchov ? Cítim sa "plná " stolicu som nemala už piaty deň a stále nič , nepoznáte nejaký domáci recept čo by to popohnalo?

lukbe
•
8. jún 2025

Nalačno olivový olej, slivky, slivkový kompót. Sú na to aj cviky, pohľadaj na internete.

zuzinka888
•
8. jún 2025

Stava z kyslej kapusty, slivky*( kompot). Zarad viac vlakniny- ak nemusis ovocie/ zeleninu skus cakankovy sirup- za lyzicku do caju, jogurtu ci len tak do ust. Zacni v malych dVkach creva si potrebuju zvyknut a vyhnes sa krcom a nafukovaniu. Da sa kupit aj jablcna vlaknina ci rozpustna vlaknina. Je toho dost staci si vybrat.

pribinak
•
8. jún 2025

Keď si 5 dni nebola veľkej, tak plna si. V lekárni treba kúpiť čipky a riešila by som aj gastro že či nemáš nejaký problém s potravinami

simsalabim
•
9. jún 2025

Ovsena kasa varena vo vode, ako varia Skoti a do nej potom, co mas rada. Ovsene vlocky pri vareni vytvaraju nejaky prospesny sliz, ktory vyrazne podporuje peristlaltiku criev.

dominiak
•
9. jún 2025

Dobrý deň. Ja nemám žiadny domáci recept ... odporúčam Lactecon, mala som jedným časom obrovské problémy s vyprázdňovaním a nič z vyššie spomínaných babských receptov, ani čapíky mi nepomohlo. Až toto urobilo zázrak 🙂 držím palce, nech nájdete niečo čo pomôže.

martinadomianova
•
9. jún 2025

Ja som si dávala Macrogol. Dá sa kúpiť v lekárni Dr.Max.

allisian
•
9. jún 2025

Krušinový čaj, denne pohár acidofilneho mlieka, a po takej dobe by som už kúpila minerálku-Zaječinska horká, nájdeš v lekárni. Ale nechystala by som sa po jej vypití nikam 🙃