Domáci pozitívny test a v MOM negatívny
Dobrý deň, stalo sa vám, že ste mali doma test z lekárne pozitívny. Následne som bola na 2 antigenoch v MOM a boli negatívne. Stratila som čuch, tak mi to príde divné
@veronika193114 mne vyšiel domáci pozitívny a v mom AG negatívny. Čakám na PCR
Nedavno dcerin spolužiak, rano pozitivny domaci test, nasledne isli do mom, tam mu vysiel negativny a tak ho doma mamicka znova otestovala domacim a zas negat.
Pcr mu vysiel pozitivny
@1lucinka123 mne to nedalo tak si zrobila doma zase, no není mi dobre. A hneď mi ukázal 2 čiarky 🤦♀️tak ja už nwn
@ankare ja si tiež myslím,že som pozitívna manžel to mal pred týždňom. Ja som za očkovaná oboma dávkami. Nikdy mi pri nádche neodišiel čuch
@veronika193114 ja som už ďalší nerobila počkám na PCR. Ja mam doma dve pozitívne deti tak uvidím ci to dostanem od nich
@veronika193114 ja som mala pozitivny antigen v ten isty den deti negativny antigen to bolo 17.11. a ja v piatok 19.11 pcr pozitivny a dcera bezpriznakova v nedelu 21.11. Uz pozitivna pcr
Aj manžel 2x AG negatívny a včera PCR pozitívny a to príznaky mal už dlhšie. Domáci test si ale nerobil. Ja som šla hneď na PCR a bol pozitívny, jedine dcére ukázal AG test pozitivitu.
@1lucinka123 dobrý večer, už viete ako vám dopadol pcr? Ja čakám na vysledok.
@1lucinka123 mne prišlo pred nedávnom. Ja som pozitívna 🤦♀️
Neviete teraz či manžel môže ísť normálne do prace keď jemu končí dnes karanténa?
@veronika193114 dobrý večer, mám pocit, že manžel môže ukončiť karanténu, ak je posledne 3 dní bez príznakov.. Hlavne kašla a nádchy, ak mal taky priebeh.. Považuje sa potom za prekonaneho...