icon

Dusenie z refluxu

7. máj 2025

Prosím akutne baby, nič som ešte nejedla dneska. Večer som užila prášok flector ktorý mi bol predpísaný koli strašnej bolesti krížov. V noci 2x guajacuran a inak som pila len čistú vodu v noci a ráno som si urobila nechtikovu čaj lebo stále cítim takú hrču v krku id žalúdka akoby… miestami má chytá panika lebo som sama s dieťatkom doma , ležím koli bolesti s do toho sa bojim že sa udusim z tej hrče. Mám pocit že ešte aj ten čaj mi vadi že som vypila na to… stále má to núti prehltat sliny a a keď sa snažím nasilu akoby to vygrgnut nejde , až má chveje 😔 môže byt že mi niečo ten flector spôsobil ? Mna už napada či si nemám sanitku volať miestami a či to vôbec stihnú prísť 😔 och

autor
•
7. máj 2025

Od noci to cítim , lebo som od 2spat nemohla koli bolesti

zabka79
•
7. máj 2025

Palenie zahy, daj si sodu bicarbonu, /gaviscon a do pol hodiny to prejde/ aj flector aj guajacuran reflux podporuje,

kacena4
•
7. máj 2025

je to kyselina ktora ti ide do krku, nestresuj prosim ta neumieras, ziadna sanitka... ked budes pravidelne jest bude lepsie, flektor sa nema jest na lacno, nelez v posteli rovno podloz si vankus popr. zavolaj obvodakovi (tomu kto ti dal lieky) nech ti predpise nolpazu na reflux (kyselinu) - inak kupis to aj bez predpisu

autor
•
7. máj 2025
@kacena4

je to kyselina ktora ti ide do krku, nestresuj prosim ta neumieras, ziadna sanitka... ked budes pravidelne jest bude lepsie, flektor sa nema jest na lacno, nelez v posteli rovno podloz si vankus popr. zavolaj obvodakovi (tomu kto ti dal lieky) nech ti predpise nolpazu na reflux (kyselinu) - inak kupis to aj bez predpisu

@kacena4 akurát že ja žiadnu kyselinu nepociťujem 🤔
Len to skoby škrtenie a niečo v krku , pripadne jedlo mi nejde prehltat … dneska som za cely deň len polievku zjedla