icon

Dysplázia a výmena bedrového kĺbu u mladých

zuzana19756z
19. máj 2026

Dobrý deň
Nenájde sa tu niekto kto mal dyspláziu bedrového kĺbu a kĺb mu bol relatívne v mladom veku vymenený (do 30tky) ? Ďakujem

beatacellarova
19. máj 2026

@zuzana19756z mám známeho 33rokov ma a od 30 mal bolesti že musel ísť na výmenu

slavomirtokar57
19. máj 2026

@zuzana19756z ešte som sa stim nestretol ale prajem skoré uzdravenie 🥰

nananka
20. máj 2026

ja, jeden mi vymenili v 32 rokoch a druhý o rok neskôr. V detstve ma operovali 2 krát.

anastazia5
20. máj 2026

.

zuzana19756z
autor
Včera o 04:26
@nananka

ja, jeden mi vymenili v 32 rokoch a druhý o rok neskôr. V detstve ma operovali 2 krát.

@nananka mne v 28. Mozem sa opytat ako dlho vám trvala rekonvalescencia po operácii ? V lete to bude rok po operácii, pravidelne cvičím s fyzioterapeutom ale stále mám bolesti, už som z toho na prášky

nananka
Včera o 05:38
@zuzana19756z

@nananka mne v 28. Mozem sa opytat ako dlho vám trvala rekonvalescencia po operácii ? V lete to bude rok po operácii, pravidelne cvičím s fyzioterapeutom ale stále mám bolesti, už som z toho na prášky

@zuzana19756z bola si v kúpeľoch? ja som bola po prvej operácii po druhej nie, a to bola chyba, tú prvú nohu mám viac rozhýbanú, Ja som bola relatívne rýchlo fit, bolesti som nemala a ani nemám - už je to 12 a 11 rokov po. Kde máš bolesti? V kĺbe? Keď som bola s tou druhou nohou tak prišiel jeden pán po roku na reoperáciu, že má stále bolesti, a že mu stále vraveli to prejde, ale že nemôže vydržať. Čo na to ortopéd? Rok to je už dlhá doba, to by si už mala byť fit.