Elicea a zvýšenie tlaku
Ahojte mal niekto po užití elicei zvýšeny tlak?? Beriem aj lieky na tlak. Vo vedľajšich účinkoch nebolo písané nič také ďakujem.
@terezkaarthuramax každý sme iný
@jessi06 ale ked som zacala brat lieky tiez mi bolo všelijako ani mi nešlo sa učiť do školy.. a tiez som bola akoby nafetovana a tak takze to chapem.aj
ja už lieky beriem roky na psychiku. Treba len vydrzat. Drzim ti palce .
@jessi06 ved 5 dni je najhorsich, ja neviem prepanajana si nastuduj nieco o zaciatkoch brania ad, stav sa vzdy zhorsi a su neziaduce, ktore do mesiaca prejdu, uz si 100 x skusala a prestala, lebo nevies vydrzat
@zobaka nie nedá sa to vydržať , mam male babo nedá sa fungovať keď som mimo z liekov.
@jessi06 ale ked som zacala brat lieky tiez mi bolo všelijako ani mi nešlo sa učiť do školy.. a tiez som bola akoby nafetovana a tak takze to chapem.aj
ja už lieky beriem roky na psychiku. Treba len vydrzat. Drzim ti palce .
@terezkaarthuramax ďakujem si milá no tie stavy sú na nevydrzanie
@zobaka nie nedá sa to vydržať , mam male babo nedá sa fungovať keď som mimo z liekov.
@jessi06 da sa to vydrzat, bud to vzdas a nikdy ti nebude dobre, lebo tu pises v pravidelnych intervaloch, ked nasadzujes a vysadzujes, alebo vydrzis 2-3 tyzdne a ulavi sa ti na cely zivot, je nas tu kopec, ktorým bolo zle a vydrzali sme to
@jessi06 da sa to vydrzat, bud to vzdas a nikdy ti nebude dobre, lebo tu pises v pravidelnych intervaloch, ked nasadzujes a vysadzujes, alebo vydrzis 2-3 tyzdne a ulavi sa ti na cely zivot, je nas tu kopec, ktorým bolo zle a vydrzali sme to
@zobaka rozumiem co píšeš, no ja už sa bojím skúšať lieky, aj v minulosti som mala problém s liekom a skončila som len na frontine aj keď je návykový, som si toho plné vedomá. Pomohol mi len on . Možno mi antidepresíva nesedia.
@zobaka každý sme iný, nemôžem byť mimo, a len spať mam dve deti
@zobaka rozumiem co píšeš, no ja už sa bojím skúšať lieky, aj v minulosti som mala problém s liekom a skončila som len na frontine aj keď je návykový, som si toho plné vedomá. Pomohol mi len on . Možno mi antidepresíva nesedia.
@jessi06 sedia len treba vydrzat, zaciatok liecby nie je prechadzka ruzovou zahradou, je to na tebe ci xy vzdas, alebo najdes v sebe silu tie prve tyzdne vydrzat, uz rob ako chces

Elicea tlak znizujez len pekne ber dalej, vela krat si tu uz pisala