icon

Extrakcia osmičky

30. mar 2025

Baby, dajte rady ako to zvládnúť. Strašne som ustráchaná. Zub na ct vyzerá v poriadku, ale rastie zlým smerom. Vytrhnutie by malo byť vraj bezpreoblémové, no i tak som s prepáčením vys💩tá.
Paradoxom je, že keď som bola malá asi 12-13r, tak som šla na vytrhnutie sama bez doprovodu rodičov a hrdinsky som to zvládla. Teraz by som potrebovala, aby muž išiel so mnou a držal ma za ruku 🤣🤣🙈

ivik4
30. mar 2025

Vsak nic nebudes citit
Teda ja som pri 1 zo 4 citila tak mi dopichol cosi na umrtvenie a bolo. Aj mi šili
Pri hornych -5dni som mala bolesti a akoby utalo a uz OK
Pri dolnych nic, ani bolesti
Vsetky trhania bez antibiotik A podobne
Ale to som bola ja.. maju aj ine skusenosti

gelifil
30. mar 2025

neboj sa, v pohode to zvladnes...ved nech ide stebou, ked ti to pomoze...ale fakt, zvladnes aj sama...umrtvia, par dni bolesti a pokoj...neprivolavaj katastroficke scenare

nika3136
30. mar 2025

Asi 8r som odkladala vytrhnutie zubov. Keď som nabrala odvahu, išla som aby mi vybrali naraz 4 zuby - horné 7 aj 8. Rezali mi to, škrabal a čistil kost, mala som to otrasne. Ale vôbec nebolelo :D teraz opäť potrebujem ísť a jedine čo ma od toho odrádza sú financie 😀 nemas sa absolutne čoho obávať

personality
31. mar 2025

Trhanie je najpríjemnejšia návšteva zubára, neboli a je to sup sup 😀

kamatopo
31. mar 2025

Osmička nemá veľký koreň a len si tam tak leží 😉. To mne povedala zubárka keď videla že som na odpadnutie🤣. A fakt, urobila hop šup a bola vonku. Necítila som žiadnu bolesť len trosku zaskripanie kosti. Ale ten pocit potom. Žiadna bolesť, tiež mi zastala nakryvo a stále mi dráždila ďasno.

ibrunova
31. mar 2025

Ja som šla, lebo sa mi zdalo, že je nejaká divná, ku svohej zubárke.. A ona kukla, vytrhla a bolo a šla som do roboty. Samu ma to prekvapilo.. Raz som si dala Ibalgin, viac nebolo treba.

zuzinabila
31. mar 2025

Musis to vydrzat,ine neostava🙂umrtvenim bolest citit nebudes,len tlak. Ja som mala 3 bezproblemove extrakcie osmicky a 1 komplikovanejsiu.zakrok trval cca 45 minut , uz mi bolo neprijemne drzat tak dlho otvorene usta. Ale mne rastla nalezato.. musela som chodit potom na drenaze.

autor
31. mar 2025

Ďakujem vám za podporu

ankapal
31. mar 2025

ja som bola jednu dolnu lavu tahat pred 5 mesiacmi bola uplne nakrivo . Brala som potom tyzden antibiotika a obklady. Tiez som sa velmi bala ale nejako som to zvladla . Drzim prsty