Extrakcia osmičky
Baby, dajte rady ako to zvládnúť. Strašne som ustráchaná. Zub na ct vyzerá v poriadku, ale rastie zlým smerom. Vytrhnutie by malo byť vraj bezpreoblémové, no i tak som s prepáčením vys💩tá.
Paradoxom je, že keď som bola malá asi 12-13r, tak som šla na vytrhnutie sama bez doprovodu rodičov a hrdinsky som to zvládla. Teraz by som potrebovala, aby muž išiel so mnou a držal ma za ruku 🤣🤣🙈
neboj sa, v pohode to zvladnes...ved nech ide stebou, ked ti to pomoze...ale fakt, zvladnes aj sama...umrtvia, par dni bolesti a pokoj...neprivolavaj katastroficke scenare
Asi 8r som odkladala vytrhnutie zubov. Keď som nabrala odvahu, išla som aby mi vybrali naraz 4 zuby - horné 7 aj 8. Rezali mi to, škrabal a čistil kost, mala som to otrasne. Ale vôbec nebolelo :D teraz opäť potrebujem ísť a jedine čo ma od toho odrádza sú financie 😀 nemas sa absolutne čoho obávať
Osmička nemá veľký koreň a len si tam tak leží 😉. To mne povedala zubárka keď videla že som na odpadnutie🤣. A fakt, urobila hop šup a bola vonku. Necítila som žiadnu bolesť len trosku zaskripanie kosti. Ale ten pocit potom. Žiadna bolesť, tiež mi zastala nakryvo a stále mi dráždila ďasno.
Ja som šla, lebo sa mi zdalo, že je nejaká divná, ku svohej zubárke.. A ona kukla, vytrhla a bolo a šla som do roboty. Samu ma to prekvapilo.. Raz som si dala Ibalgin, viac nebolo treba.
Musis to vydrzat,ine neostava🙂umrtvenim bolest citit nebudes,len tlak. Ja som mala 3 bezproblemove extrakcie osmicky a 1 komplikovanejsiu.zakrok trval cca 45 minut , uz mi bolo neprijemne drzat tak dlho otvorene usta. Ale mne rastla nalezato.. musela som chodit potom na drenaze.
Ďakujem vám za podporu
ja som bola jednu dolnu lavu tahat pred 5 mesiacmi bola uplne nakrivo . Brala som potom tyzden antibiotika a obklady. Tiez som sa velmi bala ale nejako som to zvladla . Drzim prsty

Vsak nic nebudes citit
Teda ja som pri 1 zo 4 citila tak mi dopichol cosi na umrtvenie a bolo. Aj mi šili
Pri hornych -5dni som mala bolesti a akoby utalo a uz OK
Pri dolnych nic, ani bolesti
Vsetky trhania bez antibiotik A podobne
Ale to som bola ja.. maju aj ine skusenosti