Fantómový zápach
Máte s tým niektorá skúsenosti? 🙂
@silvusa123 ano, dlho po prekonanonom covide. Ja dym ako ked sa nieco pali - ohen.
@silvusa123 ja áno. Kedysi dávno som cítila mandarínky a posledné roky výfukové plyny.
@tinkavvv ďakujem vám všetkým za odpovede.. riešili ste to nejako alebo nie ? Ja už vyše mesiaca cítim kov alebo sladkú vôňu priateľ tvrdí že mám kaz v zube
@silvusa123 môžeš mať skutočne taky pocit, ak máš veľký kaz, otvorenu dieru pripadne v zube., či hnis pod koreňom.
To sa môže akoby prenášať do nosa, a vtedy cítiš takú sladkú kovovú vôňu. Nie je to zvonku, ale "zvnútra",. Neviem to presne opísať, ale priateľ môže mať pravdu. Čiže sme stomatológ
@silvusa123 vôbec to nemusí bolieť, v tom je to zákerné, že trebárs sa to tam hnis hromadí, a a ty nič necítiš
Ja ked cítim sladko v ústach viem na milion percent že sa blíži epileptický záchvat .Ale ja som chorá na epilepsiu aj cukrovku tak to je iné. Ale príznak na epi záchvat mám hnusnu sladkú chuť v ústach. Ale môže to byť aj začinajúci zubný kaz. Hned vyhľadaj zubára a potom nech sa ide vylúčovať s čoho to máš. Hnis v zube najväčšie peklo veľmi nebezpečne.A ako piše tinkavvv nemusí kaz bolieť hned až časom ked je už veľký a hnisa.
@biankaaa2292 ono to bolo v takých intervaloch občas. Už je to nejaký čas kedy som to cítila naposledy ale netuším čo to môže spôsobovať. Neriešila som to. Samo to zmizlo.

@silvusa123 Áno... Cítila som cigaretový dym tam kde nikto nefajčil