icon

Fentanyl - skúsenosti s náplasťami pre chronické bolesti

amajlik
21. jan 2026

Je tu niekto kto berie náplaste FENTANYL pre chronické bolestí? Ak áno ozvite sa mi. Vďaka

anonym_774a2e
22. jan 2026

@amajlik mam znamu co ich berie, je v poslednom stadiu rakoviny kosti. Maju neziadice ucinky - je to bordel ale ked ine nepomaha.

baskac
22. jan 2026

@amajlik nejaké skúsenosti mám, keď chceš napíš SS

anonym_80e7ee
22. jan 2026

Chronicke bolesti sa riesia inak, nie fentanylom

martul
22. jan 2026

@amajlik môj otec

martul
22. jan 2026
@anonym_80e7ee

@anonym_80e7ee vážne?! Tak poraď onkologickemu pacientovi c poslednom štádiu

anonym_edac70
22. jan 2026

Mám veľmi zlú skúsenosť. Tieto náplasti som dostala v ambulancii chronickej bolesti na bolesti platničky. Použila som 4 náplasti /samozrejme nie naraz/ a potom som začala mať neskutočné fyzické a psychické stavy. Trvalo mi dosť dlho, kým som si uvedomila, že sú to absťáky! Bolo to niečo strašné, neprajem to nikomu, vtedy som pochopila, čo zažívajú narkomani, keď potrebujú svoju drogu. Vedela som, že sú návykové, ale že závislosť na nich môže vzniknúť tak rýchlo, to som netušila. Nikto ma na to neupozornil. Nikdy viac by som si takúto náplasť nenalepila.

amajlik
autor
24. jan 2026
@anonym_774a2e

@amajlik mam znamu co ich berie, je v poslednom stadiu rakoviny kosti. Maju neziadice ucinky - je to bordel ale ked ine nepomaha.

@anonym_774a2e to viem, preto sa pýtam....

amajlik
autor
24. jan 2026
@anonym_80e7ee

@anonym_80e7ee ak vieš poradiť ako, prosím poradiť mi, lebo ja už neviem...diky

amajlik
autor
24. jan 2026
@martul

@amajlik môj otec

@martul a pomáha aspoň trochu

amajlik
autor
24. jan 2026
@anonym_edac70

Mám veľmi zlú skúsenosť. Tieto náplasti som dostala v ambulancii chronickej bolesti na bolesti platničky. Použila som 4 náplasti /samozrejme nie naraz/ a potom som začala mať neskutočné fyzické a psychické stavy. Trvalo mi dosť dlho, kým som si uvedomila, že sú to absťáky! Bolo to niečo strašné, neprajem to nikomu, vtedy som pochopila, čo zažívajú narkomani, keď potrebujú svoju drogu. Vedela som, že sú návykové, ale že závislosť na nich môže vzniknúť tak rýchlo, to som netušila. Nikto ma na to neupozornil. Nikdy viac by som si takúto náplasť nenalepila.

@anonym_edac70 tak na toto ani mňa nikto neupozornil,ale moje bolestí sú také, že niekedy nedokáže chodiť. Zo začiatku trošku tlmili bolesť,ale teraz...des. len spím, bolestí sú a chcem sa toho zbaviť, ale ako píšeš skúšali sme pomaličky, no taký som mAla abstak že mi žalúdok išlo rozdeliť, triaška, potenie, atď,a bolestí boli silnejšie tak si to telo pýta už samé. Bojím sa o seba. Zníži sa dávka už mi je zle a aj silnejšia bolesť...vrátime dávku celkom sa dá ale som mimo ...neviem čo to je cez deň byť funkčná... život sa mi obrátil a zdravotné problémy ...nakopili sa ak sa človek málo pohybuje. Kvôli pohybovemu aparátu som to dostala - hlavne chrbtica a operácia....nedalo sa to vydržať,teraz nemej bolestí,ale vzalo mi to zo života....nikde nechodím, som ospala, slabá....

timinochka_95
Autor odpoveď zmazal
martul
25. jan 2026
@amajlik

@martul a pomáha aspoň trochu

@amajlik veľmi, neviem ako inak by existoval

bellla25
25. jan 2026
@anonym_edac70

@anonym_edac70 fenganyl je synteticka droga silnejsia ako heroin...som zvedava ci by si dr sam lepil co ti prespisal... je mi luto ze mas take bolesti

anonym_774a2e
25. jan 2026

@amajlik pozri si aublock a serrapeotazu 250 000 ja som sa vdaka tomu zbavila tych najtazsich liekov.

amajlik
autor
25. jan 2026
@martul

@amajlik veľmi, neviem ako inak by existoval

@martul tak to som rada, a akú silnú náplasť má.... číslo,alebo ako to mám povedať, ak môžeš povedať. Dik.

martul
25. jan 2026
@amajlik

@martul tak to som rada, a akú silnú náplasť má.... číslo,alebo ako to mám povedať, ak môžeš povedať. Dik.

@amajlik tak to netuším, pozriem večer, idem ho pozrieť. On to nepoužíva pravidelne, 3 dní po chemoterapii keď má bolesti, keď je to lepšie tak stačia tabletky. Žiadnu závislosť nemá

amajlik
autor
25. jan 2026
@martul

@amajlik tak to netuším, pozriem večer, idem ho pozrieť. On to nepoužíva pravidelne, 3 dní po chemoterapii keď má bolesti, keď je to lepšie tak stačia tabletky. Žiadnu závislosť nemá

@martul tak jedno čo je dobré že nemá závislosť....

anonym_774a2e
25. jan 2026
@amajlik

@anonym_774a2e to viem, preto sa pýtam....

@amajlik ja by som ho brala len keby nebola ina moznost ako moja kamoska, ktorej nic ine nezabera a zomiera.

amajlik
autor
25. jan 2026
@anonym_774a2e

@amajlik pozri si aublock a serrapeotazu 250 000 ja som sa vdaka tomu zbavila tych najtazsich liekov.

@anonym_774a2e čo to je....

anonym_50dca3
25. jan 2026
@amajlik

@anonym_774a2e čo to je....

@amajlik a aku máš diagnózu? Možno ta budeme vediet nasmerovat

amajlik
autor
26. jan 2026
@anonym_50dca3

@amajlik a aku máš diagnózu? Možno ta budeme vediet nasmerovat

@anonym_50dca3 tak to je na dlho, lebo ja nemám len 1 diagnózu hlavná je chrbtica a je tam aj 2 x operácia mozgu, Epilepsia atď........ Chronicka nenadorová bolesť LIS v kombinácii so sakroilialgiou bilat., t.č. zvýraznenie radikulopatie L5 1dx.

anonym_50dca3
26. jan 2026
@amajlik

@anonym_50dca3 tak to je na dlho, lebo ja nemám len 1 diagnózu hlavná je chrbtica a je tam aj 2 x operácia mozgu, Epilepsia atď........ Chronicka nenadorová bolesť LIS v kombinácii so sakroilialgiou bilat., t.č. zvýraznenie radikulopatie L5 1dx.

@amajlik to má mrzi, najhoršie je, keď človek nevie úplne identifikovať, odkiaľ presne bolest pochádza. Ocino mal metastazy v kostiach a ten sa tiež natrapil až skončil na opiodoch. Skúšaš aj fyzioterapiu? S naplastami nemas bolesti?

amajlik
autor
30. jan 2026
@martul

@martul neberie to pravidelne každé 3 dní myslím lepenie....a ak nelepí tak aké lieky ak môžem vedieť. Lebo ja pravidelne a nie som onko len chronický pacient kde lieky nezaberajú a po 2 operáciach mozgu a chrbtica je dočista pokrivená.