icon

Fibroadenom

holy123
5. aug 2018

Prosím, poraďte ktorá máte skúsenosti s fibroadeonom. Pomôže indonal alebo gynex alebo zábaly? Alebo nič? Ďakujem za všetky rady a skúsenosti.

cerez
•
5. aug 2018

Ja som mala fibroadenom na prsníku. Rovno som podstúpila operačný zákrok, žiadne lieky mi lekár ani neodporúčal.

lienka_snehulienka
•
5. aug 2018

Mám fibroadenóm niekoľko rokov a nič s ním neriešim, ani podľa doktorov nie je treba. Chodím pravidelne na sono, sledujeme ho, a to je tak všetko. Keď sa mi pred pár rokmi zväčšoval (vtedy som ešte nemala potvrdené, čo to je), chodila som na sono častejšie a absolvovala som vyšetrenie v prsníkovej ambulancii. Urobili mi biopsiu, tá potvrdila, že je to fibroadenóm a to bolo celé. Ja o ňom ani neviem, nie je veľký. Mám si ho sledovať a chodiť na sono.

lenka93542
•
5. aug 2018

Bola som na operácii , v oboch prsníkoch ... Začal ma bolievat a zväčšovať ..tak išiel von . A som rada . Operácia má nebolela som rada že to je vonku
Ani ja som žiadne lieky nebrala

saxana000
•
5. aug 2018

Pred dvoma tyzdnami som bola na operacii s fibroadenomom. Ale ako mi to otvorili tak zistili ze to fibroadenom nebol skor nejaky utvar a sajrajt cakam na histologiu.

mia551
•
5. aug 2018

ja som mala FA dvakrat, mne ale dost rychlo rastol vzdy, tak som si ich nechala vybrat. ale indonal mi pomohol, za 2 mesiace sa zmensil na polovicu (zo 4 cm na 2 cm)... len to by som ho musela brat asi stale. ak sa ti nemeni, tak by som nieco vyskusala... ci uz indonal alebo gynex. gynex som brala pred otehotnenim a mam s nim tiez dobre skusenosti (nie konkretne pri FA, ale celkovo da do poriadku zenske veci...)