Gastroenterológ: Ako nájsť odborníka pre vyšetrenie v narkóze?
Dobrý deň , prosím Vás kde je gastroenterologička s pristupom k pacientke ktorá trpí panickým strachom , ma závažne krvácanie a treba urobiť obe hadice hore aj dole , ale kam sa obrátiť keď už len dostať ju na bežne vyšetrenie bol problém . Pripadne je niekde možnosť robiť to v narkóze . Koľko sa cca príplatok.
Zacal by som u obvodneho a u psychiatra. Zaklad je ochota pacienta spolupracovat. Ci je mozna anesteza, to povie lekar podla predoperacneho vysetrenia.
Nasledne ides na gastro, odporucam skor nemocnice, kde je anesteziolog po ruke.
Na uspatie pri hadici netreba žiadne predoperačné. Musíš sa spýtať u konkrétneho lekára, či to robí a nedoplaca sa nič.
Na uspatie pri hadici netreba žiadne predoperačné. Musíš sa spýtať u konkrétneho lekára, či to robí a nedoplaca sa nič.
@anonym_9a9751 Stale je tam riziko zastavy dychania. Neplet si dve veci : mierne pritlmenie liekmi na upokojenie a plnu anestezu, vacsinou zacinajucu propofolom. To lekar riskovat nebude bez vysetrenia.
mam to iste, jedine, uspatie, samozrejme, zase strach z analgosedacie, uplne viem, co prezivate ale ozaj ma ukludnilo, ze ma uspali a spala som kratko a robili mi hore aj dole !
mam to iste, jedine, uspatie, samozrejme, zase strach z analgosedacie, uplne viem, co prezivate ale ozaj ma ukludnilo, ze ma uspali a spala som kratko a robili mi hore aj dole !
@patrike
@anonym_058681 Dobrý deň, viete mi dať kontakt do SS, hľadáme niekoho niekde kto nefunguje len na inj od bolesti. Najlepšie by bolo obe hadice naraz 🤦♀️😉🤷♀️
A psychiater nerozhoduje,rozhoduje gastroenterológ
@patrike
@anonym_058681 Dobrý deň, viete mi dať kontakt do SS, hľadáme niekoho niekde kto nefunguje len na inj od bolesti. Najlepšie by bolo obe hadice naraz 🤦♀️😉🤷♀️
@bambibam Rozhoduje to, ci pacient zvladne tebou pozadovanu anestezu. Tam sa bez predoperacneho vysetrenia nepohnes dalej. Nik nepoda lieky, ktore mozu pacienta zabit, bez dokladneho vysetrenia vopred.
@bambibam Rozhoduje to, ci pacient zvladne tebou pozadovanu anestezu. Tam sa bez predoperacneho vysetrenia nepohnes dalej. Nik nepoda lieky, ktore mozu pacienta zabit, bez dokladneho vysetrenia vopred.
@patrike vyšetrenie už dali výmenný lístok, obvodný povedal, že keď gastroenterológ dá odporučenie k predoperačnym a termín tak sa ďalej dohodne ako ďalej, aby zbytočne sa nezaťažovalo. Vraj ešte pred 20timi rokmi by sa to riešilo hospitalizáciou, teraz sa to robí v jeden deň.
Ja som bola v BB, žiaden problém s kolonoskopiu v narkoze. Neviem ale či robia obe vyšetrenia naraz, ja som potrebovala len to jedno. Bolo potrebné samozrejme predoperacne vyšetrenie
Sanitstom s.r.o. sa to vola, veľmi príjemní, milí boli všetci. Platila som 30€, bola smaozrejme potrebná ziadanka od všeobecného lekára. Prvýkrát som išla na konzultáciu a tam mi dali termín na kolono.
@patrike
@bambibam nemala som robene na svk ale v zahranici
@anonym_9a9751 no to by som až tak nepovedala...mne robili..práve pre prípad uspatia,ale šlo o iný zákrok ako bežné vysetrenie🤷♀️
@anonym_9a9751 Stale je tam riziko zastavy dychania. Neplet si dve veci : mierne pritlmenie liekmi na upokojenie a plnu anestezu, vacsinou zacinajucu propofolom. To lekar riskovat nebude bez vysetrenia.
@patrike tento mesiac som na to objednaná a opakujem, nebudú mi robiť žiadne predoperačné. Vyslovene som sa na to pýtala a lekár sa na tom zasmial.

Zacal by som u obvodneho a u psychiatra. Zaklad je ochota pacienta spolupracovat. Ci je mozna anesteza, to povie lekar podla predoperacneho vysetrenia.
Nasledne ides na gastro, odporucam skor nemocnice, kde je anesteziolog po ruke.