Gél na nechty a operácia
Dobrý deň chcela by som sa opýtať mam na svojho nechtoch priesvitny gel ze ci to vadí keď idem na operáciu
Raz čítam ze nevadí niekde ze áno tak neviem
Ďakujem za odpoveď
@palicka áno.je to odporúčané a inteligent to v dnešnej dobe ovláda.to ako prísť pripravený na oper sálu.Rovnako ako prísť osprchovany.u mužov oholený.nechty čisté...a by si sa čudovala čo všetko na sálu príde.Na plánovanú operáciu podotýkam Niekedy je to vizitka pacienta.ale mnohokrát jeho príbuzných.
ked som bola naposledy na planovanej operacii, tak mi dopredu povedali, aby som si kvoli narkoze a tym chnapkam, co savau na prsty radsej dala gelove nechty dole. ale zas nemusi to byt tak pri kazdej operacii alebo na kazdom pracovisku
ja som mala a pred operáciou ma poprosili aby som si na každej ruke dala dole lak na jednom nechte najlepšie na dvoch nechtoch tak som si ich pilnikovala (nebol čas ísť k manikérke) ale stačilo to
Zajtra idem na kontrolu tak ss ešte opýtam operácia žlčníka ma čaká 23.2 a nechty som si už radšej ani nedoplňala bude mi ľúto keď budem musieť dat všetky dole dlho som si ich pestovala ale tak zdravie je prednejsie a nechty dorastu
Na prsty ti daju oximeter a na tych dlhych nechtoch by to mohlo zavadzat. Okrem toho sleduju aj prekrvenie nechtovych lozok, tam sa to prejvi ako prve. V krizovom pripade mozu aj umely necht strhnut alebo odstrihnut. Tam kolkokrat ide o zivot, nie o krasu. Nechty si skrat, odstran gel a potom si to znova upravis. Inak su krasne tie nechty, mozem len zavidiet🙂
@katkakovac šak ano ale ešte sa opýtam ze ci bude stačiť to skrátiť úplne a pokúsim sa ten gel čo najviac odbrusit úplne nepôjde ale posnažím sa čo najviac.
Dlhe roky som si kusala až do mäsa a konečne mám svoje dlhé ale tak zdravie je prednejsie

Záleží na akú operáciu. Pri niektorých nemôžeš ani ten priesvitný gél a dokonca ani dlhé nechty.