icon

Guajacuran: Ako ho správne užívať a dosiahnuť úľavu?

Včera o 17:20

Ahojte tie čo máte guajacuran na predpis, ako ho užívate?
Neurologička mi predpísala Sirdalud na zatuhnuté svalstvo krku a šije ráno a večer jednu. Zrejme ako reakcia po traume. Mám aj úzkosti odvtedy, už riešim ale potrebujem niečo na tie bolesti a uvoľnenie.
Skúsila som štvrť tabletky na noc a malo to na mňa taký účinok že muž ma ráno nevedel dostať z postele. Neskutočne ma utlmuje. Ráno nehrozí si ho dať, ešte k tomu prerábame dom, nosím ťažké veci a športujem.
Keď som jej volala že mi nevyhovuje tak mi naštvaná povedala že si mám kúpiť Guajacuran že je slabší a užívať podľa letáku.
Lenže v letáku je popis 3-5x denne 1 tbl, výnimočne dve, maximálne 3 dni. 3 dni ho už beriem 3x1 a síce uvoľní ale zas to zatuhne. Myslím že ho budem potrebovať ešte pár dní dlhšie.
Prosím vás, tie čo ho máte predpísaný, ako často a ako dlho ste ho brali?

amalka07
Včera o 17:55

Guajacuran pokiaľ viem je založený na bylinkách a spôsobuje len dočasné uvoľnenie a je ozaj slabší, preto sa môže brať aj 5 krát denne. Nevytvára sa na neho však návyk takže ho môžeš kľudne užívať aj dlhšie

amalka07
Včera o 17:58

Ale zasa je pravda, že by sa nemal brať dlhodobo pretože telo si na neho vytvorí tolerancie takže skús týždeň, mozno 10 dní a potom si daj pauzu

autor
Včera o 17:59
@amalka07

Ale zasa je pravda, že by sa nemal brať dlhodobo pretože telo si na neho vytvorí tolerancie takže skús týždeň, mozno 10 dní a potom si daj pauzu

@amalka07 ďakujem krásne ☺️☺️☺️

kacena4
Včera o 18:56

mne na stuhnu te svalstvo pomaha masaz tak 1x za tyzden opakovane

autor
Včera o 19:09
@kacena4

mne na stuhnu te svalstvo pomaha masaz tak 1x za tyzden opakovane

@kacena4 áno to pomáha, ale teraz mám ozaj fyzicky aj psychicky ťažké obdobie, preto som sa rozhodla využiť aj farmakologické prostriedky ktoré máme.

zuzkaa1991
Včera o 19:22
@anonym_autor

@kacena4 áno to pomáha, ale teraz mám ozaj fyzicky aj psychicky ťažké obdobie, preto som sa rozhodla využiť aj farmakologické prostriedky ktoré máme.

@anonym_autor ja ho beriem na krčnu chrbticu aj na tetaniu.....takze urcite 3krat denne 1tbl aspoň 10dni...aj ked sa stav zlepsi treba pokračovať 😇

Tiez mi ja pohotovostí predpísali tie lieky vysvetlla mi lekarka ze to tlmi človeka a uspava kedze mame babatko nemohla som si to dovoliť ale mne spustili infúziu gujacurant (dostala som závraty nevedela som sa postaviť z postele) a do hodiny prešlo a potom týždeň som brala este tablerky plus od bolesti novalgon kombinácia

autor
Včera o 20:00
@zuzkaa1991

@anonym_autor ja ho beriem na krčnu chrbticu aj na tetaniu.....takze urcite 3krat denne 1tbl aspoň 10dni...aj ked sa stav zlepsi treba pokračovať 😇

Tiez mi ja pohotovostí predpísali tie lieky vysvetlla mi lekarka ze to tlmi človeka a uspava kedze mame babatko nemohla som si to dovoliť ale mne spustili infúziu gujacurant (dostala som závraty nevedela som sa postaviť z postele) a do hodiny prešlo a potom týždeň som brala este tablerky plus od bolesti novalgon kombinácia

@zuzkaa1991 Vďaka moc 🙂