Hemangióm na vulve
Ahojte, máte niekto skúsenosť s drobnými, početnými hemangiomamy na vulve? Už ma hnevajú, dnes som sa pýtala gynekológa, dal mi výmenný lístok na dermatológiu ale klinika, kde to robia, je jednak ďaleko a potom tá čakacia doba 😰 nebolia, nekrvácajú, ale pri hygiene a proste celkovo, otras 👎🏻 nemáte skúsenosť, či neexistuje nejaká masť na stiahnutie, alebo naozaj len laser? Bolí to? Ako dlho trvá celkové ošetrenie? Treba po ošetrení pn, alebo bude stačiť napríklad víkend a v pondelok môžem do práce? Ďakujem
Lasera sa nemusis bat, maste a ine blbosti fakt zabudni.
@anonym_autor Ako už bolo písané vyššie, žiadna masť nepomôže. Mne ich odstraňovali viackrát po celom tele laserom. Nebolí to, cítiť len také štipnutie. Žiadna PN na to nie je, normálne funguješ.
@anonym_autor popripade , kedze je to na intimnom mieste, si naplanuj tento zakrok na piatok nech si ok ...
@anonym_autor Ako už bolo písané vyššie, žiadna masť nepomôže. Mne ich odstraňovali viackrát po celom tele laserom. Nebolí to, cítiť len také štipnutie. Žiadna PN na to nie je, normálne funguješ.
@anonym_9863f6
@anonym_cf8e08
@anonym_bf15bc dievčatá ďakujem za reakcie, ukludnili ste ma trosku. Len je to neprijemne, na takom mieste, riešiť kožného 🫣 a viete odporučiť stredisko, kde vám to robili? Lebo, že nie všade to robia. Pripadne koľko vás to vyšlo? Je ich viac, dá sa povedať taky výsev celkom drobnuckych. Preto ma hnevajú…
Baby ja ich mam tiez zopar po tele. Dokonca aj na cele. Neostali vam jazvy po odstraneni?

@anonym_autor ahoj, hemangiomy nie je mozne odstranit inak ako laserom alebo elektrickou ihlou... neboli to, je to sekunda... ziadne PN nepotrebujes je to jeden impluz, alebo jeden vpich, podla toho ako to robia... mne odstravanli z celeho tela... raz za cas idem a spravia mi... aj laserom som mala aj ihlou...