Hemorodidy - stále sa vytvárajú nové
Ahojte je možné že stále sa robia hemeroidy nové a nové na inom mieste?
Najskôr som mala jedne za pár dní zmizol a o týžden dva na každej strane od análneho otvoru je to vždy cca 1 cm nevedela som na 100% tak som šla ku dr povedala ze sú to malinke hemeroidy
Lenže tie dva mi za 3dni zmizly a na 4ty sa zase objavil inde nižšie a teraz ako je to možnole o dva dni sa mi zase urobil nový vyššie na inej strane to ma akože takýto kolobeh? To dokedy takto ako bude? Jeden zmizne objavy sa iný inde hm
A to stále používam v kuse capiki a maste každý deň a ešte aj každý deň obklad dubová kôra a repik a aj napriek tomu sa robia nové proste takto dookola
To ma zaujíma ci je to ozaj takto možné že jeden mizne alebo zmizne a objaví sa ďalší
@luccija ja som myslela ze. Keď je tak na je dom mieste a nie stále idne každý tretí deň zmizne a každý 4 mam novu ach
Som na materskej pred tým som mala sedavz 4roky strava nezdravo papám to stým súvisí
@luccija ahoj môžem ešte otázku zistila som ze sa mi urobil ďalší vonkajší hemeroid a to som pár dní mala pokoj co som mala inde dva a teraz ma ale boli normlne celý analny otvor mam pocit ako by ma tam niekto znásilnil takéto som nemala to je normlne?

@klaudia1212 pravdaze...nemas sedavu pracu ci dlho stojis?strava?nie je lahke sa ich zbavit