icon

Hemoroidy po pôrode

27. júl 2022

Baby co ste mali obrovske homoroidy po porode .co vam naj zabralo?? Poradte nieco pls

petamich
27. júl 2022

Faktu mas a cipky 🙂 pre mna zazracne a pripadne ak je to akutne, porad sa s lekarom, ci aj Detralex (niekto totiz odporuca aj ak kojis, niekto nie, ak nekojis mozes) ale zacala by som Faktu

ivangeline
27. júl 2022

Gel a pockat.Zmizne alebp minimalne sa zmensi.

selena_luna
27. júl 2022

Faktu ☝ aj mne pomohla mast

zuzuula
27. júl 2022

Mne pomohlo fine6 a to som skúsila už naozaj všetko

cicuca
27. júl 2022

Lubovnikovy olej. Skutočný zázrak

lusinkaj85
27. júl 2022

Ako píšu baby vyššie, faktu masť a čípky, pomohli neskutočne.

autor
27. júl 2022

Vyskusam tu faktu .moze sa pri kojeni? No ja to mam take velke ze cipok mi tam netrafi 🙈🙈 bojim sa ist aj na velku

petamich
27. júl 2022

ten cipok ale presne funguje tak, ze spolu s nim vtiahne aj kus toho hemeroidu a akoby sa cast vstrebe - tiez som si myslela, ze to nepojde ale slo a kazdy den to bolo lepsie a lepsie 🙂 kazdopadne ano mast mozes aj pri kojeni aj ten cipok mozes, drzim paste

autor
27. júl 2022

A kedy vam to cca odpuchlo tyzden viac??

autor
27. júl 2022

@petamich dakujem pekne si zlata .vyskusam

petraj122456
27. júl 2022

Čipky glycerol

01matrioska
27. júl 2022

Pedi krem z justu

anicka176
28. júl 2022

Odporučili mi po hygiene a natieraní masťou (Procto Glyvenol) jemne zatláčať dnu

autor
28. júl 2022

@petamich prosim ta a ty si kojila? Ci to je ok lebo v lekarni sa hned pytali ci mi to dr povolil
Sestriciek som ssa pytala nech nieco poriadia co zeny pouzivaju a divali sa na mna jak keby som na ocnom 😀

selena_luna
28. júl 2022

Ahoj autorka nie som peta ale ja kojim a faktu pouzivam bez problemov. Poradila mi to moja sestra, odkojila 4 deti a tiez sa liecila s faktu.
Citam ze sa bojis na velku, ak je to bolestive prve dni mozes vyskusat cipky gutalax ( nie glycerinove tie su naprd) alebo aj kvapky len budes cakat 12 h ( mozes aj pri kojeni v poho) alebo siahni po vlaknine, len zapi s vodou, tej vela , aby ta nezapieklo - psyllium od dimici.
Bude to trvat, ale po case to prejde vsetko.

autor
28. júl 2022

@selena_luna dakujem za radu a faktu zelenu mast mam.lebo ich je ze viac tak hadam to tiez nevadi.uz ju praktizujem

selena_luna
28. júl 2022

Ano aj ja som mala vela. Jeden dokonca mi vyskocil do sitia hradze 👌

petamich
28. júl 2022

ano 🙂 ja som kojila a naozaj si neviem predstavit ako sa lokalna mast na hemeroidy moze dostat do mlieka ale tak nie som odbornik 🤷‍♀️ mne to odporucil porodnik a aj v lekarni (ale aj my mame lekarnicku, co mi nechcela predat ani co mi porodnik kazal kupit 😂)

petamich
28. júl 2022

@selena_luna boze som si teraz predstavila tie prve velke potreby, snad si nasi susedia mysleli, ze to je muz (alebo jelen v ruji), mna neskutocne zapieklo a nic nepomahalo a ako som bola poranena...no asi viacere tuto story pozname 🙈

autor
28. júl 2022

@petamich
@selena_luna joj baby dakujem.nech to je uz za mnou.ale som rada ze som v tom neni sama 😄

selena_luna
28. júl 2022

@petamich boze ano