Hemoroidy po pôrode
Baby co ste mali obrovske homoroidy po porode .co vam naj zabralo?? Poradte nieco pls
Vyskusam tu faktu .moze sa pri kojeni? No ja to mam take velke ze cipok mi tam netrafi 🙈🙈 bojim sa ist aj na velku
ten cipok ale presne funguje tak, ze spolu s nim vtiahne aj kus toho hemeroidu a akoby sa cast vstrebe - tiez som si myslela, ze to nepojde ale slo a kazdy den to bolo lepsie a lepsie 🙂 kazdopadne ano mast mozes aj pri kojeni aj ten cipok mozes, drzim paste
A kedy vam to cca odpuchlo tyzden viac??
Odporučili mi po hygiene a natieraní masťou (Procto Glyvenol) jemne zatláčať dnu
@petamich prosim ta a ty si kojila? Ci to je ok lebo v lekarni sa hned pytali ci mi to dr povolil
Sestriciek som ssa pytala nech nieco poriadia co zeny pouzivaju a divali sa na mna jak keby som na ocnom 😀
Ahoj autorka nie som peta ale ja kojim a faktu pouzivam bez problemov. Poradila mi to moja sestra, odkojila 4 deti a tiez sa liecila s faktu.
Citam ze sa bojis na velku, ak je to bolestive prve dni mozes vyskusat cipky gutalax ( nie glycerinove tie su naprd) alebo aj kvapky len budes cakat 12 h ( mozes aj pri kojeni v poho) alebo siahni po vlaknine, len zapi s vodou, tej vela , aby ta nezapieklo - psyllium od dimici.
Bude to trvat, ale po case to prejde vsetko.
@selena_luna dakujem za radu a faktu zelenu mast mam.lebo ich je ze viac tak hadam to tiez nevadi.uz ju praktizujem
ano 🙂 ja som kojila a naozaj si neviem predstavit ako sa lokalna mast na hemeroidy moze dostat do mlieka ale tak nie som odbornik 🤷♀️ mne to odporucil porodnik a aj v lekarni (ale aj my mame lekarnicku, co mi nechcela predat ani co mi porodnik kazal kupit 😂)
@selena_luna boze som si teraz predstavila tie prve velke potreby, snad si nasi susedia mysleli, ze to je muz (alebo jelen v ruji), mna neskutocne zapieklo a nic nepomahalo a ako som bola poranena...no asi viacere tuto story pozname 🙈
@petamich
@selena_luna joj baby dakujem.nech to je uz za mnou.ale som rada ze som v tom neni sama 😄

Faktu mas a cipky 🙂 pre mna zazracne a pripadne ak je to akutne, porad sa s lekarom, ci aj Detralex (niekto totiz odporuca aj ak kojis, niekto nie, ak nekojis mozes) ale zacala by som Faktu