icon

Hľadám odborníka na zápaly a výtoky na východe

miapia
25. mar 2013

ahojte baby. mam 26 rokov a som z pristupu nasich lekarov v presove sklamana. Moja gynekologicka si zo mnou nevie rady, jej pristup je asi taky , ze mam dlhodoby gyn. problem s vytokom a zapalom a je to tym smerom pokus omyl- cize milion vyterov a masticiek.prva lekarka ma pol roka liecila na kvasinky, ktore som nikdy nemala a druha len na mne skusa. Som z toho unavena, sklamana.Pocula som o dobrych odbornikoch v Poprade, avsak ti su z kapacitnych dovodov pre nove pacientky nedostupni. Tak som hladala v Ke, ale ke nepoznam alebo Vt. Mate nejaka skusenost?

Strana
z2
miapia
autor
25. mar 2013

opicaskorica : myslite tym kvasinky, ale celkovo vytok? ja som sa pytala jedneho lekara tak vravel, ze vytok nema nic spolocne so stravovanim , ale ja mu neverim... ja mam vytok priserne kysli, niekde sa predsa musi tvorit a vytvarat z niecoho a neberem do uvahy glykogen a laktobacily...a aj koloidne stiebro som skuala, vyplachy a pit-bezvysledne...no taku dietu som neskusala, za pokus to stoji....ale vies aky je u mna problem?? mam brutalnu ale neormalne brutalnu chut na sladke!!!! a neviem to ovladat----a co je zaujimavejsie, kvasinky u mna nikdy neboli zistene 😖

janinka444
25. mar 2013

@miapia Ja by som ti veľmi odporúčala v Bardejove MuDr. Jozefa Brnušáka - je to veľký odborník, veľmi vyhľadávaný..možno by to stálo za to.. 🙂

miapia
autor
25. mar 2013

janinka444: dakujem vam velmi velmi pekne za super tip! este som o nom nepocula, idem pogooglit na nete. A iste to bude stat viac nez tu v Po, v presove ej to otrasne

opicaskorica
25. mar 2013

@miapia mia, nie som odbornik, ale ked uz nevies co so sebou, tak to skus a podla sa vela veci upravi, lebo my sme celkovo strasne prekysleni. Neviem vsak ako poriesis tu chut na sladke. Ja sa tiez premaham zacat, lebo zas to na mna prislo, uz 3 mesiac sa mi to vracia, len zacat poctivo je problem, lebo dojedam po malej ovocie a tak... a tiez to sladke... ale chcem si to riadne poliecit, lebo v lete chcem zacat riesit druhe ditko a prvy trimester toto zase dostat je pruser.

miapia
autor
25. mar 2013

neviem naozaj ci to ma nejaku spojitost , ale aj tak mi poslednu dobu nechuti kava, vino, mam horko a kyslo v ustach, bolia ma uzliny, mam akne, som unavena- asi som naozaj otravena zvnutra

amelie123
25. mar 2013

@miapia ja odporúčam svoju lekárku. tiež som mala problémy, nie zdravotné, ale mala som strašne hnusnú gynekologičku a k Janke Mikulovej som sa dostala tak, že mi ju odporučila kamarátka. Nemám sa na čo stažova´ť Je skvelá a aj sestričku má zlatú. je z košíc.

http://www.lekar.sk/27181/mudr-jana-mikulova/ho...

miapia
autor
25. mar 2013

amelie123: dakujem ti velmi pekne za tip, uz som o nej pocula, a neda sa to porovnat s ,,masiarkami "a surovym pritupom tuna v Po.. tak mam tip Bj, Ke a este jedneho lekara z Vt...
musi to byt uzasne vyliecit sa z toho. Dakujem Vam zatial babebky za vsetky tipy, ste zlate! 😉

amelie123
25. mar 2013

@miapia ja som mala v kosiciach mäsiarku. nusná bola. mala som 17 ked som prisla prvy krat. hucala po mne, bola nepríjemná. a tak som tam bola prvy a posledny krat. trvalo skoro desat rokov kym som sa odhodlala navstivit dalsiu. nastastie som natrafila na Janku. nerobila mi absolutne ziadne vycitky ze som tak dlho nikde nechodila. drzim palce nech najdes dobru gynekologicku. to je potom radost tam chodit🙂

luban
25. mar 2013

Ahoj, skus Dr. Vladimira Klacika Michalovce ... mne pomohol (ale v inej veci) a ak mam nejaky problem tak pisem aj jemu a chodim aj tu k svojej lekarke. Je skuseny a dobry lekar.

miapia
autor
25. mar 2013

U mna je v prvom rade dolezita odbornost, sposob vysetrrovania. Moja prva ale aj druha lekarka niesu zle, co sa tyka po ludskej stranke su velmi mile, ale co z toho ☹ , ich mile reci ma nevyliecili a mam pocit ze pouzivaju dost zastarale metody, vyter a liek, t.j.pokus a omyl, aspon tak to vnimam ja. Preto u mna lekar nemusi byt nejaky extra mily, ale najma odbornik. Ale aj tak vdaka za tip a dakujem, uvidim kam nakoniec zamierim

miapia
autor
25. mar 2013

luban : dakujem velmi pekne za radu.

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
opicaskorica
26. mar 2013

@ajkapajka1 perfis! Posli! Moj exgyndos (som sa prestahovala) tiez povedal, ze aj muz sa musi preliecit. Ale tuto dok treba skusit, lebo ja neverim, ze problem sa riesi lokalne mastickou a koniec. Inak moja naj.kamoska je kozna lekarka a sama povedala, ze velakrat nevedia co je, tak skusaju donemoty krem za kremom a potom nasadia kortikoidy a je to.... a do roka su pacietni naspat. Fuj... ajka vopred dakujem!

salo
26. mar 2013

Skoda, ze vsetky tipy na dr. Co ste tu baby popisali su strasne daleko od mojho bydliska☹ Moja dr.ma taku teoriu, ze bakter.zapaly sa nepreasaju, ze metreba preliecovat partnera😲

miapia
autor
26. mar 2013

ajkapajka1: ako sa ta odbornicka vola?... no neviem ako je to s parnerrom , ja so svojim nemam absolutne nic, takze prenasat to nemozem.-...

miapia
autor
26. mar 2013

ma este niekto nejaky tip?

Strana
z2