icon

Hľadáte cestu, ako sa opäť nájsť?

fashionshop88
28. jan 2024

Prišlo to náhle a zrazu, akoby som sa narodila. Dedko spoznávala a učila sa odznova ......
reakcie, pocity, komunikácie, pristupovanie k ľuďom, neviem čo je správne a čo zlé, neviem správne reagovať, som strašne nerozhodná , neviem zaradiť samu seba, neviem kde je moje miesto... Nepoznám svoje pocity , cítim sa úplne stratená vo svete. Roky som užívala liek Frontin (od cca 20 , teraz mám 28, vysadeny pred rokom) , bez nejakej záväznej príčiny, takže som bola s tým tlmená celkovo, moje pocity nemali priestor , a celé moje vnútro, správanie sa nemohlo prejaviť prirodzene, lebo bolo ovplivnovane tým liekom , už ho mám vysadene, neužívam nič a akoby som len teraz začala spoznávať život 🥴 nepíšte mi prosím o liekoch a prečo som brala, nemá to
s tým nič, už to nezmením. Ak môžete poraďte mi prosím

janinah
28. jan 2024

Psychológ aj psychiater.

fashionshop88
autor
Autor odpoveď zmazal
fashionshop88
autor
28. jan 2024

@janinah o lieky záujem nemám

janinah
28. jan 2024

@fashionshop88 odborná pomoc nie je len o liekoch

isis234
29. jan 2024

@fashionshop88 psycholog
@janinah psychiater jej predpíše lieky a o tie už nemá záujem

janinah
29. jan 2024

@isis234 terapia od psychiatra má aj iné formy ako lieky.nie vždy psychológ stačí

queen_mary
29. jan 2024

Podla mna z toho co a ako si napisala by som neriesila psychologa ale psychiatra. Dobre nastavena liecba dokaze zazraky a nie je to hanba.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
fashionshop88
autor
29. jan 2024

@dharmasanata čo ma vyplo ? Veď ja som nikde nenapísala , že som ich vysadila zrazu a naraz . Zostala som tehotná, neplánovane, tak som ich vysadila postupným znižovaním dávok. Dávky som si korigovala ja a človek čo je pod vplyvom frontibu si neuvedomí že je to fakt zle. Vážne dôvody začatia vôbec neboli, skoro žiadne.. len banalita a podanie jednej tbl a už to šlo

fashionshop88
autor
29. jan 2024

@queen_mary lieky si neprosím lebo to je ešte niekde. Hnoj

fashionshop88
autor
29. jan 2024

@janinah áno ale to nieje psychiater len to je zvlášť lekar, psychiatrický terapeut , to nerobí každý psychiater a bohužiaľ toho v možnostiach nemám. Je to drahé a nemám to ani blizko.