Hrča v krku. Čo mi pomôže?
@vizvaryova1 môže byť problém so štítnou žľazou
@vizvaryova1 trošku popiš aká je to hrčka, mäkká, tvrdá, veľkosť a či je pohyblivá a náhodou nie si po chorobe? Lebo niektoré hrčky v krku zostávajú, môj syn ich tam má asi 8, ďalšie v zátylku. Všimla som si ich keď mal 2 mesiace, teraz ma cez 4 roky a nič sa nezmenilo. Boli sme kvôli tomu po vyšetreniach ale nič mu nie je.
ja som to mala ako alergiu na potraviny, skús rozpísať ako sa to prejavuje
@lucka_ke ahoj no ja to necitim na dotyk len to citim pri prehltany niekedy ma a, dusi strašne niekedy to nevnimam je to tak primerane ale niekedy strašne to citym
@lucka_ke no tak ze ma to dusy niekedy to citim az ma to dusy niekwdi to necitim v noci nastastie spim nedusi ma neviem ci to nemam v podvedomi ci to neni psichyka
@vizvaryova1 ja som mala tiež hrčku v krku, bola vidieť aj zvonka aj zvnútra, bolelo ma hrdlo pri prehĺtaní, mala som na ňom hlien v ústach, išla som k doktorovi a zistili že mám chytené lymfatické uzliny, čiže angínu. Predpísali mi antibiotiká, ak ťa hrčka pri dotyku neboli mala by si ísť určite k doktorovi, pretože tie ktoré pri dotyku nebolia sú viac nebezpečnejšie a mohlo by ísť o niečo vážne.
@vizvaryova1 Ahoj, nemáš nahodou nejaké alergie na potraviny? Mne to začalo tiež tým ze som zistila laktozu.. postupne mi začal robit problem histamin. Mala som hrču v krku, citila som ju nonstop, pri prehltani aj pri uplnom klude. Trapila som sa s tym rok. Dokonca som išla dobrovolne aj na gastro a prežila som gastroskopiu aby som zistila ze mi nič nenašli. Bola som na sone. Nič, vobec nič.. ale aj po úprave stravy som hrču citila naďalej. Jedneho dna som si povedala ze nic mi nie je, som zdrava, len to mam v hlave.. a zrazu to cele prešlo. Uz je to tri roky a mam pokoj. Iba ked som v strese tak sa sem tam hrča vráti..Ono niekedy je to naozaj aj psychika. Skús to predýchať. Skús na to nemyslieť, aj ked viem že je to tažké. Ak si prejdeš vyšetreniami a nič ti nezistia, skús to s tou psychikou. Psychika je svina🙈

Uvoľniť sa, predýchať