icon

Hrčka na prsníku: Čo to môže byť?

karmenka123
Dnes o 11:47

Ahojte žienky, čo to to je, mala som to v roku 2021 prasklo to po pol roku, ostala jazva, v roku 2024 sa znova objavilo tiež po pol roku, to puklo a aj s niečím vyšlo von. A zas to mám tiež na Tom istom prsníku. Ale neviem to za tie roky identifikovať čo to môže byť. Cítim dám malú guličku, ale nejde to ešte von,. Už ma to aj boli, ale to už zato určite ako som to tlačila babrala. Neviem fakt čo to môže byť. . A odporúčania doktorom, ani nepíšte. Nepôjdem, nechcem. Len chcem vedieť či ste sa stakymto niečím niekto stretol.

Hrčka na prsníku: Čo to môže byť?
janinah
Dnes o 11:55

Chronicka rana sa moze zmenit na rakovinu,ak už tam nejaké zlé bunky nie su...ale kedze nepôjdes k lekarovi tak ti len zaželám veľa šťastia. Je tam nejaky utvar,ktorý ma puzdro,občas obsah vytečie,ale puzdro ostava,takze sa naplni znovu. Ak si tam budes babrať,tak sa môzes dopracovat k zapalu a neliečenym zapalom k sepse - otrave organizmu.

grandzero9
Dnes o 11:58

co takto zajst na kozne oddelenie k niekomu, kto to vysetri? keby sa ti to len raz stalo, tak by som to neriesila, ale toto vyzera na nejake lozisko niecoho...

emjee
Dnes o 12:00

hrcka na prsniku, to je nieco s cim sa nechodi k lekarovi len ak ta uz omrzel zivot

anonym_c95065
Dnes o 12:11

Ja som mala hrčku, a neuveríš, rakovina..pekne postupne, sono, magnetická, biopsia, a zhubne..kolotoč..
Ale pises ze k dr nepôjdeš, nechces, tak čau.. škoda drat pismena a venovať ti čas..

ivanka33
Dnes o 12:16

@karmenka123 ono to skôr vyzerá ako dermatoidná cysta....

ivanka33
Dnes o 12:18

@karmenka123 mala som podobné,ale nie na prsníku,ale pod ním...chirurg vyreže,vyčistí,4 stehy a hotovo...

elenka.k
Dnes o 12:20
@ivanka33

@karmenka123 mala som podobné,ale nie na prsníku,ale pod ním...chirurg vyreže,vyčistí,4 stehy a hotovo...

@karmenka123 hej jasne my sme dr, a teda nám uveríš .... ako mať istotu od dr., že čo to v skutočnosti je!!
Tak ti poviem príbeh dvoch žien, ktoré približne v rovnakom čase si niečo našli v prsníku.
Jedna hneď šla k dr., vyšetrenia, operácia, kontroly ... druhá si ani neviem, čo myslela ... Kým prvá sa zobudila z operácie, druhú už zakopávali, do zeme 😢😢🙏
Hádaj, ktorá som ja??? Ja tá "zachránená" ...
Nepíšem, že to musí byť v tvojom prípade, to najhoršie ... ale ja by som s takou neistotou nemohla fungovať.
A snáď to bude iba to, čo píše
@ivanka33

ivanka33
Dnes o 12:33
@elenka.k

@karmenka123 hej jasne my sme dr, a teda nám uveríš .... ako mať istotu od dr., že čo to v skutočnosti je!!
Tak ti poviem príbeh dvoch žien, ktoré približne v rovnakom čase si niečo našli v prsníku.
Jedna hneď šla k dr., vyšetrenia, operácia, kontroly ... druhá si ani neviem, čo myslela ... Kým prvá sa zobudila z operácie, druhú už zakopávali, do zeme 😢😢🙏
Hádaj, ktorá som ja??? Ja tá "zachránená" ...
Nepíšem, že to musí byť v tvojom prípade, to najhoršie ... ale ja by som s takou neistotou nemohla fungovať.
A snáď to bude iba to, čo píše
@ivanka33

@elenka.k treba ísť určite k dr.to ukázať,to je jasné👍

anonym_3e39f5
Dnes o 12:40

Nepojdem nechcem, bože toto je prístup k životu

motylik2559
Dnes o 12:52

@karmenka123 Ahoj, mozem vediet z akeho dovodu nechces ist k dr??? To naozaj nemas aspon stipku pudu sebazachovy- vobec sa neobavas co to mozes mat? Ci sa to tymi rokmi vnutri nezhorsilo?😳

anonym_602dd6
Dnes o 13:09

@karmenka123 vieš, sú ľudia, čo aj so zaseknutou trieskou utekajú k lekárovi, no sú aj taký, ako si ty, nie nejdem a ani nepôjdem. Možno, že si sama, nemáš rodinu, deti, manžela a tak si povieš nie. Žiješ len raz, tak sa o svoje telo staraj. Mne, keď vyšlo na mamografe nález, tak som myslela, že skolabujem. Našťastie boli po biopsii výsledky negatívne. Pouvazuj nad svojím rozhodnutím. Lekári sú tu pre všetkých a zadarmo a všetci boli neskutočne milý, chápavý, nápomocný a ústretový počas zákroku biopsie aj ostatných vyšetrení.

anonym_c95065
Dnes o 13:20
@anonym_602dd6

@karmenka123 vieš, sú ľudia, čo aj so zaseknutou trieskou utekajú k lekárovi, no sú aj taký, ako si ty, nie nejdem a ani nepôjdem. Možno, že si sama, nemáš rodinu, deti, manžela a tak si povieš nie. Žiješ len raz, tak sa o svoje telo staraj. Mne, keď vyšlo na mamografe nález, tak som myslela, že skolabujem. Našťastie boli po biopsii výsledky negatívne. Pouvazuj nad svojím rozhodnutím. Lekári sú tu pre všetkých a zadarmo a všetci boli neskutočne milý, chápavý, nápomocný a ústretový počas zákroku biopsie aj ostatných vyšetrení.

@anonym_602dd6 ma deti, otvor si jej ďalšie temy, kde píše o deťoch.
Matka roka.
Prístup a zodpovednosť nula.
Nemusí ísť nikde, potom ked jej ostane 6mes života, pre tento prístup, potom nech nepisti...to je len odstrašujúci príklad, co sa môže stat.
Mali sme takú mudru v rodine, tri roky je v zemi..potom by uz dala vsetky peniaze sveta..neskoro..

daniela232
Dnes o 14:15
@motylik2559

@karmenka123 Ahoj, mozem vediet z akeho dovodu nechces ist k dr??? To naozaj nemas aspon stipku pudu sebazachovy- vobec sa neobavas co to mozes mat? Ci sa to tymi rokmi vnutri nezhorsilo?😳

@motylik2559 no proste ju život nebavi 🤦‍♀️

hedviga2
Dnes o 14:17

@karmenka123 žena, čo máš v hlave! Otrčís tu prsnik a my ti mame čo napisat. Sed doma mozno to praskne? Tu sme všetky lekárky jasnovidky. Zbytocne zisťuješ. Chod čo najskôr k dr. Čerstva info-každy rok pribudne 3000 žien s rakovinou prsníka.

anonym_602dd6
Dnes o 15:15
@anonym_c95065

@anonym_602dd6 ma deti, otvor si jej ďalšie temy, kde píše o deťoch.
Matka roka.
Prístup a zodpovednosť nula.
Nemusí ísť nikde, potom ked jej ostane 6mes života, pre tento prístup, potom nech nepisti...to je len odstrašujúci príklad, co sa môže stat.
Mali sme takú mudru v rodine, tri roky je v zemi..potom by uz dala vsetky peniaze sveta..neskoro..

@anonym_c95065 no nazdar, tak to je smutné. Čo by druhý dali za to, aby mohli v zdraví fungovať, ísť na vyšetrenie. Táto mamka tu možnosť zavrhuje.

motylik2559
Dnes o 15:18
@daniela232

@motylik2559 no proste ju život nebavi 🤦‍♀️

@daniela232 zrejme🤷‍♀️🙄