icon

Hrčka na spodnej pere

amy123456789
2. apr 2025

Dobrý ,už som sem písala ohľadom tohoto avšak po siedmych dňoch mi to stále nezmizlo ,Stále mám tú hrčku v rovnakej veľkosti ,Bez bolesti nič sa s tým nedeje .Bola som s tým aj u stomatologa a on mi dal gél na afty ktorý tehotné ani absolútne nemôžu ,mimo toho že mi dal absolútnu blbosť na úplne niečo iné . Neviem už kam s tým čo .Poraďťe prosím .

bara_borka
•
2. apr 2025

@amy123456789 môže byť, že ide o mukokelu. tu by mal zvládnuť vyrezať aj vás zubár a odoslať na histologiu. či ste alebo nie ste tehotná, s tým nemá nič spoločné. asi treba ísť na kontrolu

amy123456789
autor
•
2. apr 2025

@bara_borka bola som u zubára pozeral to a dal mi gél na afty
Ja si tiež myslím že to je tá mukokela no bohužiaľ sa zachoval hentak a teraz neviem že čo

bara_borka
•
2. apr 2025

@amy123456789 ísť na kontrolu k nemu, ak to nebude riešiť, objednať sa ku sukromnikovi

olga_hurajova
•
2. apr 2025

Nie každý zubár ti vyoperuje mukokelu (áno ja 99% je to ona). Ak to tvoj nedokáže, nájdi si iného ktorý robí aj chiru a vie to odoslať na histológiu. Mne to robili pár rokov dozadu a zákrok je to na 20 minút. Tiež som bola pri tom tehu

amy123456789
autor
•
2. apr 2025

@bara_borka veď neriešil , zrejme ani nevedel čo to je keďže mi dal takú hlúposť na to a ešte mi chcel uškodiť

bara_borka
•
2. apr 2025

@amy123456789 tak zasa by som to tak nehrozila, že by vám chcel uškodiť. to ako cielene čakal, čo by vám ako tehotnej mohol odporučiť, aby vám spravil zle?

zdenka11081983
•
2. apr 2025

Mukolela. Mne zmizla po dvoch mesiacoch. Už som.bola objednaná na zákrok. Zmizla, no zevraj sa zvykne vracat

bara_borka
•
2. apr 2025

@zdenka11081983 áno vracia sa. určite ale dotyčný zubný lekar neurobil chybu, nie je to záležitosť, ktorú treba riešiť hneď a zaraz. ale tak podozrenie na túto diagnózu mohol aspoň vyslovit

amy123456789
autor
•
2. apr 2025

@bara_borka veď práve bola som to ja ktorá to povedala že si myslím ,že to je to
On mi to len pozrel a zobral si mobil a vyhľadal mi nejaký random gél na afty …🤣takže neviem no

amy123456789
autor
•
3. apr 2025

Takže hlásim sa
Dnes som bola v zubnej klinike kde sú chvalabohu profesionáli
On doktor mi to pozrel a hneď mi povedal ,že je to tá mukokela ,narozdiel od toho včera .
Povedal ,že si to mám nechať nič si na to nedávať a hlavne si do toho nehrýzť
A o dva týždne na kontrolu či to tam bude alebo či sa to bude meniť či nie
Každopádne povedal že odstraňovať mi to nebude ,keď som tehotná aby sa niečo nestalo .

marfuska787
•
30. júl 2025
@amy123456789

Takže hlásim sa
Dnes som bola v zubnej klinike kde sú chvalabohu profesionáli
On doktor mi to pozrel a hneď mi povedal ,že je to tá mukokela ,narozdiel od toho včera .
Povedal ,že si to mám nechať nič si na to nedávať a hlavne si do toho nehrýzť
A o dva týždne na kontrolu či to tam bude alebo či sa to bude meniť či nie
Každopádne povedal že odstraňovať mi to nebude ,keď som tehotná aby sa niečo nestalo .

@amy123456789 dobrý deň, ako ste dopadli? Ja mám rovnaký problém. Raz mám tu hrčku väčšiu potom sa zmenší.

amy123456789
autor
•
3. aug 2025
@marfuska787

@amy123456789 dobrý deň, ako ste dopadli? Ja mám rovnaký problém. Raz mám tu hrčku väčšiu potom sa zmenší.

@marfuska787 nakoniec mi to zmizlo po nejakom mesiaci aj niečo

megan777
•
Autor odpoveď zmazal
•