Hrčka vzadu na krku
Ahojte asi pred mesiacom možno aj viac som si vzadu nahmatala úplnou náhodou malú hrčku asi tak 1 cm neboli ma ani som o nej nevedela. Test som to nechala tak že počkám či to zmizne. Potom sa musím priznať že som na to úplne zabudla až včera som si na to spomenula a snažila sa rukou nahmatat či to tam mám. Voľným okom to nie je vôbec viditeľné a aj rukou som to len veľmi ťažko našla. Najskôr som si myslela že to tam už ani nemám lebo som tam nič necítila až potom keď som si to porovnávala z druhou stranou na Tom isto m mieste som spozorovala že tam je torsku hrcka taká tvrdá ale fakt neviem či sa mi to už len nezdá a nie je to len nejaká slacha alebo stavce vzadu. Nechcem ísť zbytočne k doktorovi hlavne ak to nič nie je lebo už má pár krát poslal domov že zbytočne si namyslam veci a že mi nič nie je. Inak ma hrčka vôbec neboli len keď si ju moc hmatam tak po čase trochu.
Vieš o tom,že také hrčky sa v prvom rade nemajú hmatať silno a už vôbec nie aby boleli. Kľudne to môže byť uzlina,ktorá ti zostala po prekonanej infekcii.
@domka222 ale ja som žiadnu infekciu ani chorobu nemala už ani nepamätam
ak za usami, tam su uzliny.
ak za usami, tam su uzliny.
@anonym_1903a7 nie skôr tak do stredu ako sú stavce ale úplne až na konci pri hlave
a ved nemas to stavec?
len ty pekne k doktorovi chod spravia USG a potom sa uvidi
a ved nemas to stavec?
@anonym_1903a7 nie to si nemyslím mám to len na jednej strane a je to kruhového tvaru
@anonym_1903a7 nie to si nemyslím mám to len na jednej strane a je to kruhového tvaru
@anonym_autor zbytočne vysvetľuješ čo si nahmatala, kde alebo veľkosť, potrebuješ USG aby to lekár skontroloval.
@anonym_autor možno zdurena uzlina
Chod k lekárovi. Já som mala takúto hrčku, cca 20 rokov. Na naliehanie zubára som si to nakoniec dala von. Bol to nezhubný nádor periférnych nervov, vraj vzácnosť na jazyku, obycajne sa to tvorí v mozgu. Možno by som žila ďalších 20 rokov a možno nie. Zákrok bol v plnej narkóze a po 2 týždňoch som bola úplne fit.
@anonym_autor zbytočne vysvetľuješ čo si nahmatala, kde alebo veľkosť, potrebuješ USG aby to lekár skontroloval.
@martinka17 v pondelok plánujem ísť len som sa chcela podozvedat že čo to môže byť lebo mám z toho. Celkom stresy
@martinka17 v pondelok plánujem ísť len som sa chcela podozvedat že čo to môže byť lebo mám z toho. Celkom stresy
@anonym_autor poznám, jedine USG povie čo to je. Hrčky na krku nemusia byť nič ale aj všetko. Ak ťa lekár pošle preč, nájdi si nového, reálneho lekára, čo lieči. A chod na ORL, aj tam Ti vedia dať výmenný na USG alebo si zaplať USG ako samoplatca, pre istotu.
Môže to byt obyčajná tuková hrčka, nič hrozne.
@anonym_autor ani nepozeraj internet, lebo budes mat skaredy vikend. neboj, dobre bude. 🍀
Chod k lekárovi. Já som mala takúto hrčku, cca 20 rokov. Na naliehanie zubára som si to nakoniec dala von. Bol to nezhubný nádor periférnych nervov, vraj vzácnosť na jazyku, obycajne sa to tvorí v mozgu. Možno by som žila ďalších 20 rokov a možno nie. Zákrok bol v plnej narkóze a po 2 týždňoch som bola úplne fit.
@grof_monte_christo ona to má na krku vzadu, nie v krku vnútri

Vieš o tom,že také hrčky sa v prvom rade nemajú hmatať silno a už vôbec nie aby boleli. Kľudne to môže byť uzlina,ktorá ti zostala po prekonanej infekcii.