Hrčka za uchom
dobrý deň. priateľovi sa spravilo takéto niečo za uchom skôr si to nevšimol pretože ho nič nebolelo. spravilo sa mu to zrejme za 24h 🙈 bojíme sa, čo to môže byť je to bolestivé na dotyk. stretli ste sa s niečím takým? ak mu to nezmizne do zajtra, určite navštívime lekára. len som s chcela opýtať, či nemáte niekto skúsenosti lebo sme obaja vystrašeni keďže na internete sa píše všeličo 😏 ďakujem za odpovede 😊
uzliny za usami su, len nie som si taka ista, ci je to takto tesne za uchom, v to ohybe asi su skor dalej.
tak ale je tu moznost, ze je to aj uzlina, no skor by som povedala, ze nejaky vyrastok, bradavica, absces ( tot je malo pravdepodobne, elbo to byva aj zapalene, cervene a boli to dost )
@sjuu1998 toto je podla mna absces alebo zapalena uzlina, do zajtra to nezmizne uz to musi mat dlhsie..zbytocne cakat, to musi skontrolovat lekar
@taktotedanie ja som mala.konco. mája absces zvecera do rána guľka v zhybe pod prsníkom do 3 dní narástla a začala bolieť hneď chirurgia drenaz a vypúšťať...áno môže sa spraviť z ničoho nič dcérke sa spravil hemangióm povrchovy večer nič nemala ráno červená gulicka v 2 rokoch stále praskali krvácal tak jej odstraňoval plastický chirurg...v 4 mesiacoch zas mala z večera do rána guľku na hlave vraj podkožný hemangióm ktorý jej sám zmizol okolo roku

@sjuu1998 nebol chorý?Možno zväčšená uzlina,ale treba aby pozrel na to lekár