icon

HSL a trombofilný stav

3. jún 2026

Je tu niekto, kto to nakoniec dal? A predpísali mu HSL? Ako ste to zvládli? Mali ste nejako upravenú liečbu? Ďakujem.

stellarstar
4. jún 2026

Pri poruchách zrážanlivosti krvi alebo trombofilii by sa hormóny nemali užívať

autor
4. jún 2026
@stellarstar

Pri poruchách zrážanlivosti krvi alebo trombofilii by sa hormóny nemali užívať

@stellarstar ja viem, že nemali. Nemôžem, nesmiem. Ale -- menopauzu nedávam - jednoducho je to veľmi, veľmi zlé. Hľadám možnosť, ako brať HSL a prekryť to xareltom alebo iným druhom hemokoagulantu. Názov témy zmenilo AI.

stellarstar
4. jún 2026
@anonym_autor

@stellarstar ja viem, že nemali. Nemôžem, nesmiem. Ale -- menopauzu nedávam - jednoducho je to veľmi, veľmi zlé. Hľadám možnosť, ako brať HSL a prekryť to xareltom alebo iným druhom hemokoagulantu. Názov témy zmenilo AI.

@anonym_autor v tom nie si sama, ja som v PMP a tiež nedávam ale do hormónov nejdem. Skus nejaké doplnky. Mne veľmi pomohol myo d chiro inositol. Ale teraz mam ms zas pravidelne

stellarstar
4. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor názov témy ti nezmenilo ai ale admin

stellarstar
4. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor teraz som sa ku tomu dostala a kukla som sa na to, nemôžeš ani hormóny a napr lovenox užívať i tak tam je riziko trombózy

autor
4. jún 2026
@stellarstar

@anonym_autor teraz som sa ku tomu dostala a kukla som sa na to, nemôžeš ani hormóny a napr lovenox užívať i tak tam je riziko trombózy

@stellarstar no tie mutacie, ktore mam nie su tak rizikove. Kazdopadne, hladam niekoho, kto bral HSL popri trombofilii a bol prekryty nejakym liekom

stellarstar
4. jún 2026
@anonym_autor

@stellarstar no tie mutacie, ktore mam nie su tak rizikove. Kazdopadne, hladam niekoho, kto bral HSL popri trombofilii a bol prekryty nejakym liekom

@anonym_autor toto ti žiaden dr nedá, ani moje nie sú také rizikové a predsa nik mi nepredpíše