icon

Hypotyreóza a tehotenstvo

demm2410
15. okt 2018

Ma niekto skusenosti?ake su rizika? som po OP SZ totalne odstranenie kvoli hypertyreoze ale hladina hormonov nestupa aj napriek tomu ze som pod vplyvom liekov..
A co tehotenstvo s tymto stavom?
dakujem za odpovede

misela77
15. okt 2018

@demm2410 Ahoj.Ja som uz osem rokov bez SZ otehotnela som a teraz mam krasnu 5 mesacnu dcerku.Bola som sledovana kazde tri mesiace endokrinologickou a vsetko bolo ok.Dcerka nam krasne rastie hlavne ze je zdrava tak si ju uživame🙂

demm2410
autor
16. okt 2018

@misela77 dakujem za spravu. Prave mi idu zistit preco sa mi l tyroxin nevstrebava.mam asi nejaku intoleranciu v tenkom creve. Mozno celiakia. Ak by som zistila pricinu,vyriesilo by sa preco trpim hypo.

misela77
16. okt 2018

@demm2410 Tak drzim palceky nech si rychlo ok.A kde si liecena?

demm2410
autor
17. okt 2018

@misela77 milosrdni

demm2410
autor
17. okt 2018

@misela77 dakujem

lenkabukviarova
31. jan 2019

Ahojte dámy, sú tu aj nejaké tehotné maminky? 🙂 Ja som farmaceutka, pracujem 7 rokov v lekárni a momentálne som doma na MD. Na facebookovej stránke Web zdravej rodiny píšem články o zdraví a prevencii, hlavne čo sa týka mamičiek a detičiek. Práve som dokončila moj e-book s názvom Mama, o chvíľu som tu. Nájdete tam veľa užitočných informácií a tipov pre tehotné ženy. Vychádzala som z odborných prameňov aj vlastných skúseností. Momentálne ho ponúkam ZDARMA...stačí sa mi ozvať na webzdravejrodiny@gmail.com..... Povedzte kľudne aj kamarátkam, rada e-book pošlem 🙂 PharmDr. Lenka Bukviarová