icon

Idem meniť doktorku. Musím sa s ňou stretnúť?

vierkainka
18. feb 2022

Ahojte,chcela by som sa opýtať..Idem meniť lekárku.K novej mám prísť po výmenný lístok.Moja otázka je,či sa musím s tou starou stretnúť,alebo ako to funguje?
Ďakujem.

a_alexandra_a
18. feb 2022

Nie. Nová lekárka si vyžiada zdravotnú dokumentáciu priamo.

vierkainka
autor
18. feb 2022

@a_alexandra_a takže úplne stačí,keď im hodím ten výmenný lístok len tak do schránky?🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
vierkainka
autor
18. feb 2022

@viestta Keby sa moja lekárka správala ako dospelá rozumná žena a nie ako uzlik nervov,riešila by som to aj ja ako dospelá.Je tam určitý dôvod,pre ktorý od nej odchádzam a skutočne sa s ňou nechcem stretnúť.Ci dá výpis,alebo kartu,to nie je pre mňa dôležité.Mne ide o to prehlásenie.Kartu,prípadne ten výpis si pošlú medzi sebou.Tu vyššie v komentároch mi to píše jedna pani.🙂

lucyloves
18. feb 2022

Ako deti na pieskovisku, prepáč… v tejto kovid dobe možno bude aj rada ak jej ktosi ubudne

valeva
18. feb 2022

ja ťa úplne chápem, život si treba zjednodušiť ak sa dá, ja som to riešila telefonicky, lebo som sa sťahovala a počas korony som potrebovala potvrdenie o zdravotnom stave pre zamestnávateľa a nakoniec mi doktorka položila telefón, lebo veď ona je zavalená prácou a nebude robiť sekretárku, aj keď som nemala problém za službu zaplatiť. Nemala som chuť cez pandémiu cestovať 150 km a riešiť to osobne. U zubára napríklad vyžadovali, aby som prišla osobne pre výpis (že to poštou nepošlú), tak som prišla a keď sa sestra pýtala, prečo odchádzam povedala som pravdu - vysoké ceny a dlhé čakanie (aj 4 hodiny - nepreháňam), keď som bola objednaná. Buď rada, že máš novú doktorku, lebo v dnešnej dobe je to fakt problém zmeniť lekára za lepšieho. Mňa nový zubár zobral len po protekcii.

panelacikova
18. feb 2022

@vierkainka inak, ja som kedysi osobne odchádzala od jedného vyslovene debila, ale ultra debila (pár rokov je už tomu) a veľmi som potom ľutovala, že som to neurobila inak. ale, žiaľ, najrýchlejšia cesta, ako ho už nevidieť, bola prostredníctvom osobnej návštevy :( ale úplne ti rozumiem.

luccija
18. feb 2022

@vierkainka nie, nemusíš pošli to doporučene na adresu ordinácie.Ziadne do schránky tak, ale tak, aby si mala podaci lístok.Naco tam pôjdeš osobne?

vierkainka
autor
18. feb 2022

@lucyloves ja som určite rada,že od nej odchádzam.🥰A nie som jediná.Ale to nie je podstatné.🙂

martul
18. feb 2022

@vierkainka dcéra odchádzala od svojej doktorky a neriešila nič, len si samozrejme vybavila novú a tá si vyžiadala od starej dokumentaciu. Vôbec sa so starou nestretla.