Infekcia klostritida, máte skúsenosť?
anka712
31. okt 2019
Ahojte, nemali ste prosím vás niekto infekčné hnačky ? Klostritidu napríklad alebo niečo podobne že Vám zistili nejakého bacila?
@anka712 praveze som celi mesiac lezala v nemocnici ale nemocnica ocividne setrila na testoch a nedala mi spravit komplet vsetky spiny 😠. Po mesiaci ma prepustili, hned dalsi den po prepusteni som sla do druhej nemocnice a behom 2dni som vedela co mi je, tam mi spravili vsetky testy a aj ma liecili. Neviem kolko som mala antb., ale asi to bolo viac ako tyzden ,teda urcite. No nenazvala by som to nic take lebo to bol fakt horor. Ale mozno len preto ze som tehotna bola,netusim. Hej nonstop som na wc bola, inak ine priznaky nie

@anka712 ja som mala klostridiovu infekciu v tehotenstve. Prislo sa na to az ked som ju mala mesiac ! Kks... Lezala som asi 3-4dni na infekcnom a dostala som antibiotika tusim Entyzol sa volali , doma som ich potom douzivala. Inak bol to brutaaaaal, nonstop som bola na wc, v hodine dvanastej mi na to prisli, uz sa mi normalne kontrakcie zacinali z tych tlakov neustalych