Jazvy po vyrážkach
Ahojte
Existuje nejaká mastička alebo niečo po čom by mi aspoň trochu sa zosvetlili jazvy? Samozrejme u kožného som bola kvôli vysypu ale jazvy ostali 😒
@tenerifka ono celkom sa ich zbaviť nie ale aspoň keby zbledli trochu 😒 aj to je zaujímavé že niekedy ich vidno viac a niekedy menej :/
Ja sa toho pomaly zbavujem vsetkymk dostupnymi prostriedkami - vitamin c, kys.azelaova(skinoren), alpha arbutin, aha kyseliny, retinol a benzylperoxid. Samozrejme nie vsetko naraz ale je to fajn ked pozriem cca rok stare fotky tak je to 100 a 1.
@lula3108 nie ja to na tvári nemám hlavne na nohách 😒 a samozrejme viem že to nezmizne úplne ale aspoň trocha 😉 všímam si však že niekedy je to viac a niekedy menej vidno 🤔
No na nohach to bude to iste, ty potrebujes zosvetlit-na to su niektore latky a potom aj zosuchat tu vrchnu kozu, na to su zase kyseliny. Myslim ze ti to zhorsuje slnko, ked tmavne pokozka tak tmavnu an flaky.

Priprav si par tisic, ak sa chces jazviciek zbavit. Ja som s mojou dcerou v procese s Dermapen na klinike, jedno sedenie cca 100 eur, zatial ich ma 10 x za rok a pol. Zostava cca 6 x a potom mozno este agresivny laser CO2. Je to drahy beh na dlhu trat