icon

Je Alavis a Barnys Triple Blend vhodný pre ľudí?

21. júl 2026

Posledne mesiace ma pri behu a chodi po schodoch dost bolia kolena. Kolega v praci mi tvrdil ze pije nejský koňský Barnys Triple blend a ze mu to kompletne vyhladilo bolesti. Mne to pride trochu uletene pit výživu pre kone. Mate s tym niekto skusenosti? Alebo radsej kupit nieco normalne pre ludí v lekarni? Neni z toho spatne na zaludok?

biba_18
21. júl 2026

barnys triple blend je to čo alavis ale pre ľudí

anonym_ebe976
21. júl 2026

Moja fenka berie alavis a nesťažuje sa na bolesti žalúdka a nemá ani iné zažívacie ťažkosti. Už chodí aj po schodoch. Ešte si skús od veterinára opýtať robexera keď máš bolesti je to kortikosteroid, stačí pár dni užívať ……. Vam už úplne prepína ľudia?

orisker
21. júl 2026
@anonym_ebe976

Moja fenka berie alavis a nesťažuje sa na bolesti žalúdka a nemá ani iné zažívacie ťažkosti. Už chodí aj po schodoch. Ešte si skús od veterinára opýtať robexera keď máš bolesti je to kortikosteroid, stačí pár dni užívať ……. Vam už úplne prepína ľudia?

Nevidel som ešte psa, ktorý by sa sťažoval na bolesti...
🙂
K meritu veci: ja to beriem a pomáha mi to.
Zažívacie problémy nemám.

anonym_373ba2
21. júl 2026

Skrz to, že ľudia jedli konský, tak majú aj pre ľudí. Rozdiel je len v tom, že ten pre ľudí musí spĺňať vyššie hygienické štandardy, než pre zvieratá.

zuzanka.zuzu
21. júl 2026

kopec ľudí to tak 3-4 roky dozadu bralo 🤷😀 dokonca pred rokom som to videla v lekárni 🙈 vidím že to fičí stále.

biba_18
21. júl 2026
@zuzanka.zuzu

kopec ľudí to tak 3-4 roky dozadu bralo 🤷😀 dokonca pred rokom som to videla v lekárni 🙈 vidím že to fičí stále.

@zuzanka.zuzu barnys je humánny prípravok ... normálne kolageny. samozrejme že to dostať v lekárňach ... tam niet na čom fičať ...

natalka13
21. júl 2026

@anonym_autor ved si kup normalny Alvis pre ludi. 🙈 v vom je pre kone lepsi?

zuzanka.zuzu
21. júl 2026
@biba_18

@zuzanka.zuzu barnys je humánny prípravok ... normálne kolageny. samozrejme že to dostať v lekárňach ... tam niet na čom fičať ...

@biba_18 písala o konskom 🤷

avanka
21. júl 2026

@anonym_autor https://etabletka.sk/obchod/barnys-triple-blend...

tento je pre ľudí, áno, je účinný a dobrý, odporúčaný mnohými ortopédmi. Moji rodičia aj manžel ho užíva už roky

biba_18
21. júl 2026
@zuzanka.zuzu

@biba_18 písala o konskom 🤷

@zuzanka.zuzu hej, ale barnys nie je konský..

anonym_170cbf
21. júl 2026
@avanka

@anonym_autor https://etabletka.sk/obchod/barnys-triple-blend...

tento je pre ľudí, áno, je účinný a dobrý, odporúčaný mnohými ortopédmi. Moji rodičia aj manžel ho užíva už roky

@avanka a toto je len pre športovcov, alebo to môžu aj starší ľudia s problémami s kolenom? (nesportovci)

avanka
21. júl 2026
@anonym_170cbf

@avanka a toto je len pre športovcov, alebo to môžu aj starší ľudia s problémami s kolenom? (nesportovci)

@anonym_170cbf práveže pre všetkých. Moji rodičia, 74 a 75 rokov ho užívajú už asi 6 rokov. Prestali ich bolieť kolená

anonym_170cbf
21. júl 2026
@avanka

@anonym_170cbf práveže pre všetkých. Moji rodičia, 74 a 75 rokov ho užívajú už asi 6 rokov. Prestali ich bolieť kolená

@avanka ďakujem. Mamka 64rocna ma problémy s kolenami, (osteoporóza), a už skúšala všeličo.