Je Alavis a Barnys Triple Blend vhodný pre ľudí?
Posledne mesiace ma pri behu a chodi po schodoch dost bolia kolena. Kolega v praci mi tvrdil ze pije nejský koňský Barnys Triple blend a ze mu to kompletne vyhladilo bolesti. Mne to pride trochu uletene pit výživu pre kone. Mate s tym niekto skusenosti? Alebo radsej kupit nieco normalne pre ludí v lekarni? Neni z toho spatne na zaludok?
Moja fenka berie alavis a nesťažuje sa na bolesti žalúdka a nemá ani iné zažívacie ťažkosti. Už chodí aj po schodoch. Ešte si skús od veterinára opýtať robexera keď máš bolesti je to kortikosteroid, stačí pár dni užívať ……. Vam už úplne prepína ľudia?
Moja fenka berie alavis a nesťažuje sa na bolesti žalúdka a nemá ani iné zažívacie ťažkosti. Už chodí aj po schodoch. Ešte si skús od veterinára opýtať robexera keď máš bolesti je to kortikosteroid, stačí pár dni užívať ……. Vam už úplne prepína ľudia?
Nevidel som ešte psa, ktorý by sa sťažoval na bolesti...
🙂
K meritu veci: ja to beriem a pomáha mi to.
Zažívacie problémy nemám.
Skrz to, že ľudia jedli konský, tak majú aj pre ľudí. Rozdiel je len v tom, že ten pre ľudí musí spĺňať vyššie hygienické štandardy, než pre zvieratá.
kopec ľudí to tak 3-4 roky dozadu bralo 🤷😀 dokonca pred rokom som to videla v lekárni 🙈 vidím že to fičí stále.
kopec ľudí to tak 3-4 roky dozadu bralo 🤷😀 dokonca pred rokom som to videla v lekárni 🙈 vidím že to fičí stále.
@zuzanka.zuzu barnys je humánny prípravok ... normálne kolageny. samozrejme že to dostať v lekárňach ... tam niet na čom fičať ...
@zuzanka.zuzu barnys je humánny prípravok ... normálne kolageny. samozrejme že to dostať v lekárňach ... tam niet na čom fičať ...
@biba_18 písala o konskom 🤷
@anonym_autor https://etabletka.sk/obchod/barnys-triple-blend...
tento je pre ľudí, áno, je účinný a dobrý, odporúčaný mnohými ortopédmi. Moji rodičia aj manžel ho užíva už roky
@anonym_autor https://etabletka.sk/obchod/barnys-triple-blend...
tento je pre ľudí, áno, je účinný a dobrý, odporúčaný mnohými ortopédmi. Moji rodičia aj manžel ho užíva už roky
@avanka a toto je len pre športovcov, alebo to môžu aj starší ľudia s problémami s kolenom? (nesportovci)
@anonym_170cbf práveže pre všetkých. Moji rodičia, 74 a 75 rokov ho užívajú už asi 6 rokov. Prestali ich bolieť kolená
@avanka ďakujem. Mamka 64rocna ma problémy s kolenami, (osteoporóza), a už skúšala všeličo.

barnys triple blend je to čo alavis ale pre ľudí