icon

Je bezpečné objednať si balík z Čiech?

jaja23
14. mar 2020

Prosím, myslite, ze je bezpečné objednať niečo z Čiech a donesie to kuriér Geis?
Aši hlúpa otázka, ale ja už fakt neviem... Dakujem

Strana
z2
marca12
14. mar 2020

Neobjednala by som. Nie kvoli moznosti nakazenia. Ale kvoli tomu,aby sa obmedzil pohyb ludi. Dajte vydychnut kurierom a postarom. Ludia zacali sialene objednavat,horsie ako pred vianocami.

hettinka
14. mar 2020

@jaja23 ja som už rusky ušila. Mama predáva v obchode tiež, tak aj jej. Dcéra brigáduje, teraz jej výrazne obmedzili prácu, ale keď pôjde, tak v ruske.

jaja23
autor
14. mar 2020

@marca12 to je pravda, hlavne potraviny.

jaja23
autor
14. mar 2020

@hettinka akurát som písala s kamoškou zdravotníckou, že treba ruská sit zo zdravotníckej textílií, vraj je z toho ušitá aj trojhranna šatka v autolekarnickach, či ako sa to vola. Taka bavlnená ruská zachytí 60%... Neviem, ona tak vraví. Vraj sa to dá aj prať, ak sa to dá medzi 2 látky. Neviem no..

tslobik
14. mar 2020

A ja včera v Kauflande videla ako predo mnou jeden veselo naberal rožky holou rukou.

gadrels
14. mar 2020

Niekto sa normálne opýta keďže je situácia aká je a tieto trápne primitívne odpovede plne urážok... Hneď po papuli po dve si dajte!

berny800
15. mar 2020

@kittykat22 a za 14 dni už bude všetko ok? Veď ešte len vtedy to tu naplno prepukne a už si neobjedna nikto nič lebo nik nebude robiť. Už včera 80%eshopov, ktore sim otvorila malo oznam, že neprijma objednávky.

kittykat22
15. mar 2020

@berny800 chapes ze to bolo pisane obrazne - ze ma pockat kym sa situacia ukludni. A aj ty by si sa mohla ukludnit.

ajka0207
15. mar 2020

@kittykat22 tak ale nepis obrazne, karanténa tu moze byt dalsie dva mesiace.

simonka12323
15. mar 2020

Prosím vás neviete kde by som kúpila ochranné rúška? Ďakujem

Strana
z2