Je bezpečné objednať si balík z Čiech?
Prosím, myslite, ze je bezpečné objednať niečo z Čiech a donesie to kuriér Geis?
Aši hlúpa otázka, ale ja už fakt neviem... Dakujem
@hettinka akurát som písala s kamoškou zdravotníckou, že treba ruská sit zo zdravotníckej textílií, vraj je z toho ušitá aj trojhranna šatka v autolekarnickach, či ako sa to vola. Taka bavlnená ruská zachytí 60%... Neviem, ona tak vraví. Vraj sa to dá aj prať, ak sa to dá medzi 2 látky. Neviem no..
A ja včera v Kauflande videla ako predo mnou jeden veselo naberal rožky holou rukou.
Niekto sa normálne opýta keďže je situácia aká je a tieto trápne primitívne odpovede plne urážok... Hneď po papuli po dve si dajte!
@kittykat22 a za 14 dni už bude všetko ok? Veď ešte len vtedy to tu naplno prepukne a už si neobjedna nikto nič lebo nik nebude robiť. Už včera 80%eshopov, ktore sim otvorila malo oznam, že neprijma objednávky.
@berny800 chapes ze to bolo pisane obrazne - ze ma pockat kym sa situacia ukludni. A aj ty by si sa mohla ukludnit.

Neobjednala by som. Nie kvoli moznosti nakazenia. Ale kvoli tomu,aby sa obmedzil pohyb ludi. Dajte vydychnut kurierom a postarom. Ludia zacali sialene objednavat,horsie ako pred vianocami.