icon

Je bezpečné užívať Alpicort F dlhšie ako 3 týždne pri androgénnej alopécii?

ladaniva
24. aug 2026

Zdravím , je tu niekto , kto užíva Alpicort F dlhšie ako 3 týždne?Predpísala mi kožná, že využívať 1 balenie a teraz som si nie istá, či sa môže dlhšie, má dovolenku, za 3 týždne som minula polovičku, ďakujem za odpovede

anonym_07fc3e
24. aug 2026

Alpicort F vôbec neúčinkuje.

ladaniva
autor
24. aug 2026
@anonym_07fc3e

Alpicort F vôbec neúčinkuje.

@anonym_07fc3e potom mam prejst na minoxidil

anonym_07fc3e
24. aug 2026
@ladaniva

@anonym_07fc3e potom mam prejst na minoxidil

@ladaniva bohužiaľ ani minoxidil neúčinkuje

ladaniva
autor
24. aug 2026
@anonym_07fc3e

@ladaniva bohužiaľ ani minoxidil neúčinkuje

@anonym_07fc3e a co ucinkuje?

niki35
24. aug 2026

@ladaniva ani mne alpicort nepomohol. Vlastne nič nepomohlo. Robili to nejaké testy aby zistil príčinu?

ladaniva
autor
24. aug 2026
@niki35

@ladaniva ani mne alpicort nepomohol. Vlastne nič nepomohlo. Robili to nejaké testy aby zistil príčinu?

@niki35 zatial nie

niki35
25. aug 2026
@ladaniva

@niki35 zatial nie

@ladaniva minulého roku som začala používať vitamíny FOLIGAIN a sú to jediné vitamíny za celé roky ktoré priniesli nejaký výsledok. Bolo vidno že mi rastu nové vlasy a že trošku zhustli a aj kvalita je lepšia ale bohužiaľ nemyslím si že by som sa vďaka nim dopracovala k normálnym hustým vlasom. Stále som ich mala riedke len mi menej presvitali na temene no rozdiel bolo trochu vidno. Keď chceš skús, neviem v akom stave máš vlasy či ich máš už veľmi riedke alebo ešte nie. No vyšetrenia nic nezistili, si myslím že to sa nedá ani vyliečiť toto veľmi

ladaniva
autor
25. aug 2026
@niki35

@ladaniva minulého roku som začala používať vitamíny FOLIGAIN a sú to jediné vitamíny za celé roky ktoré priniesli nejaký výsledok. Bolo vidno že mi rastu nové vlasy a že trošku zhustli a aj kvalita je lepšia ale bohužiaľ nemyslím si že by som sa vďaka nim dopracovala k normálnym hustým vlasom. Stále som ich mala riedke len mi menej presvitali na temene no rozdiel bolo trochu vidno. Keď chceš skús, neviem v akom stave máš vlasy či ich máš už veľmi riedke alebo ešte nie. No vyšetrenia nic nezistili, si myslím že to sa nedá ani vyliečiť toto veľmi

@niki35 ďakujem