Je hormonálne teliesko vhodné pre ľudí s tetaniou?
Ahojte
Máte niekto hormonálne teliesko ? Uvažujem o ňom ste spokojne ? Mam totižto tetaniu a bojím sa ci sa mi nechodia prejavy ? ...
@nikusik0107 nezhorsia...malo byy
@nikusik0107 moja kamoska pri zavadzani odpadla nejak jej nervy zareagovali a bola tyzden v nemocke, predtym nemala ziadny problem, musis sa poradit s dr
@nikusik0107 moja kamoska pri zavadzani odpadla nejak jej nervy zareagovali a bola tyzden v nemocke, predtym nemala ziadny problem, musis sa poradit s dr
@jeennyv a ma to ? Ma teraz nejake problémy
@nikusik0107 A ako inac reagujes na hormonalne zmeny? Zhorsuje sa ti tetania pred menstruaciou alebo pri ovulacii? Alebo v tehotenstve? Ak ano, tak aj teliesko moze s tym zamavat, ale ja by som tipovala, ze len docasne, kym si telo nezvykne.
Jej to ostalo, lebo uz to mala “nainstalovane” potom bola ok a teraz neviem, co ma lebo viem po nejakom case sa vymeni, uz ako to teraz rozhodla sme sa nejak nebavili
@nikusik0107 A ako inac reagujes na hormonalne zmeny? Zhorsuje sa ti tetania pred menstruaciou alebo pri ovulacii? Alebo v tehotenstve? Ak ano, tak aj teliesko moze s tym zamavat, ale ja by som tipovala, ze len docasne, kym si telo nezvykne.
@marianarem no práve to ze pociťujem zmeny pri ovu pri ms...a teraz to mam akosi silnejšie...preto sa nebiem rozhodnut
Ahojte, predam vnutromaternicove teliesko Levosert, nove, neotvorene. Predpisala mi ho gynekologicka, lebo som krvacala 2 krat do mesiaca skoro 2 roky, ale nakoniec to bolo nadoblickou, ktoru mi zobrali a nakoniec sa to upravilo.

Teliesko mám.
Spokojná som maximálne. Však sa porad s lekárom, či je pre teba vhodne