Je môj Covid test pozitívny?
od štvrtka som chorá a ráno mi takto vyšli dva testy rovnakej značky - tretí bol inej značky a bol úplne negatívny.. neviem čo si myslieť :/
Ano
je pozitivny.vlastna skusenost
Kazdy test je iny- kazdy ma inu senzitivitu. Skusila by som mozno este zajtra.
Ano
Určite je pozitív.
Je pozitivny. Bohuzial, zachytnost AG testov je pri Omicrone znizena.
Zavolaj doktorke, cez korona.gov sa prihlás na PCR a budeš múdrejšia.
@loliki dnes som bola na PCR, podvečer som dostala termín takže uvidíme 🙏🏻
Ja som tak mala, doma mi furt tieto testy vykazovali pozitivitu. Ale pcr negat. Mne dr povedala, že zjavne reagoval na iný vírus,. kedze som v tom čase bola chorá. že tieto testy zvyknu zachytiť. Ale, uvidíš ako ti vyjde PCR
Testy reagujú aj na iné vírusy, takže pcr a budeš si istá. Každopádne, ak máš príznaky, je úplne jedno, či omrikon, či bežná, obyčajná chrípka, myslím, že dodrz liecbu😉
@janai1 toto je tretí
@maciatkolulu určite dodržím :/ je to take zvláštne, čiastočne dúfam v prekonanie a čiastočne sa bojím..
Si aj očkovaná?
Určite áno, maš aj nejaké príznaky?
@loliki nie som.
@ivanka12311 silne bolesti hlavy, ako migréna, pálenie očí, škriabanie v hrdle, teplota 37,3 - 3 dni.. dnes už klesla cez deň
Pozitívne určite
My sme mali dva dni teploty, bolesti krížov, hlavy... ale ako zmizli horúčky tak už bolo dobre.
Skore uzdravenie prajem
@jjanulienka ďakujem 🙏🏻
Skoré uzdravenie 🤗💕u nás v rodine ešte nikto nikdy kovid nemal,sme aj očkovany...deti sme nedali nedáme..ako tiež by ma zaujímalo ako to znášajú deti a hlavne v noci? 🤍
@ivanka12311 moja dcéra mala 1. Den bolesti hlavy, teploty 38, v noci sa strašne potila, potom ďalšie 2-3 dní teplota do 38. A všetko jej asi týždeň chutilo ako mydlo a vonalo ako pokazené vajcia
Manzel mal takyto atg test a pcr bol negat.....
@ivanka12311 moj 9r. Mal jeden deň teploty, nič viac vôbec ani sopel nič. Mala bude mat 2 v marci jej nebolo absolútne nič. Tie deti to super zvládajú našťastie ☺️
Ahoj aj mne tak vyšiel a to som mala nádchu iba .Pcr bol negatívny .Zachytil iný druh vírusu .Držím palce
Mne napríklad antigen nezachytil a to už som mala horúčky ale keďže bol syn pozitívny išla som na pcr a ten bol pozit
@jjanulienka @sense ďakujem baby ukľudnili ste ma že deti to zvládajú trošku lepšie, u nás to nemal naozaj nikto ani z dospelých.Strach mám že to dcéra dotrepe zo školy 😑
@jjanulienka potvrdzujem tvoj nazor..moji mali tiez 1 den zvysenu teplotu..kvoli tomuto vsetky opatrenia???? nech sa strcia.absolutne zbytocna 10dnova karantena, neprimerane dlha vzhladom na priebeh.

Áno