Je možné ísť na MRI aj do iného mesta?
Ahojte, mesiac mam silne bolesti chbrta, som seknuta. Dostala som ziadanku, ale v Ke ma vedia objednat na koniec oktobra, v ostatnych nemockach v KE nov/december. Viem skusit Presov ?
Jasne, nie vsetky MRI sa robia na kazdom pracovisku napriklad, nikoho nezaujima odkial si prisla, chvalabohu. Moj rekord bol, ked som po dlhych cakankach v rodnom meste, zavolala do Ruzomberka, kedy maju volne a oni: hmmm, zajtra by ste mohli? Aj ked cesta cez pol Slovenska, ale stalo to za to 🙂
@dorottka volala som do Presova a nevezmu ma, lebo beru ludi len z PO kraja, su pretazeni:( napada mi najblizsie este BJ
Ano, nedavno. Kazdopadne, pokial viem vacsina MRI prevadzkovatelov su sukromne pracoviska, ktore maju proste zmluvy s nasimi poistovnami, preto to mavame defacto zadara. Ci by si sla na priamu platbu (par stovak btw) alebo na poistovnu, mas to jedno, su to tie iste pracoviska a prednostne ta nedaju, poradovnik nepusti. Opat to viem z vlastnej skusenosti, ked som bola na SK ako samoplatca (a mala poistenie inde), nic mi to nepomohlo. Takze len skusat.
Volala si štátne, alebo Dr.magnet ?
Do 3 týždňov som mala termin, robia 8.00 do 22.00, s víkendy do 20.00. Ba
Skús Diagnostické centrum Rimavská Sobota - celkom dobre termíny dávali, čo mám z počutia. Viem, že aj dosť dlho ordinujú. Napríklad svokre prišiel termín na 19:30 😁
Aj ja ti odporucam Rimavsku Sobotu, chodime len tam - davaju skore terminy a aj vo vecernych hodinach.
@mandzula ano, a nemali problem ze ste z ineho mesta ? Resp ja by som bola, zajtra teda vyskusam

Vieš