icon

Je možné ísť na MRI aj do iného mesta?

24. aug 2022

Ahojte, mesiac mam silne bolesti chbrta, som seknuta. Dostala som ziadanku, ale v Ke ma vedia objednat na koniec oktobra, v ostatnych nemockach v KE nov/december. Viem skusit Presov ?

pribinak
•
24. aug 2022

Vieš

pinkgirl
•
24. aug 2022

samozrejme áno, výber je na tebe či ti vzdialenosť nerobí problém.

dorottka
•
24. aug 2022

Jasne, nie vsetky MRI sa robia na kazdom pracovisku napriklad, nikoho nezaujima odkial si prisla, chvalabohu. Moj rekord bol, ked som po dlhych cakankach v rodnom meste, zavolala do Ruzomberka, kedy maju volne a oni: hmmm, zajtra by ste mohli? Aj ked cesta cez pol Slovenska, ale stalo to za to 🙂

autor
•
24. aug 2022

@dorottka volala som do Presova a nevezmu ma, lebo beru ludi len z PO kraja, su pretazeni:( napada mi najblizsie este BJ

pinkgirl
•
24. aug 2022

a čo Trebišov, Michalovce? skús aj tam zavolať

viestta
•
24. aug 2022

Keď ti to súri zaplat si sukromne pracovisko

autor
•
24. aug 2022

@viestta a nevies kde v KE su sukromne ?

viestta
•
24. aug 2022

Nie, neviem

gemerka17
•
24. aug 2022

Môžeš ísť kam chceš. Nemajú právo ta odmietnuť. Kľudne môžeš ísť aj do BA.

autor
•
24. aug 2022

@pinkgirl skusim 🙂 som zvedava

autor
•
24. aug 2022

@dorottka to bolo teraz niekedy ?

dorottka
•
24. aug 2022

Ano, nedavno. Kazdopadne, pokial viem vacsina MRI prevadzkovatelov su sukromne pracoviska, ktore maju proste zmluvy s nasimi poistovnami, preto to mavame defacto zadara. Ci by si sla na priamu platbu (par stovak btw) alebo na poistovnu, mas to jedno, su to tie iste pracoviska a prednostne ta nedaju, poradovnik nepusti. Opat to viem z vlastnej skusenosti, ked som bola na SK ako samoplatca (a mala poistenie inde), nic mi to nepomohlo. Takze len skusat.

cacianka
•
24. aug 2022

Volala si štátne, alebo Dr.magnet ?
Do 3 týždňov som mala termin, robia 8.00 do 22.00, s víkendy do 20.00. Ba

autor
•
24. aug 2022

@cacianka uff no do BA by mi bolo asi daleleko ale lepsie ako cakat no novembra

livuska124
•
24. aug 2022

Skús Diagnostické centrum Rimavská Sobota - celkom dobre termíny dávali, čo mám z počutia. Viem, že aj dosť dlho ordinujú. Napríklad svokre prišiel termín na 19:30 😁

mandzula
•
24. aug 2022

Aj ja ti odporucam Rimavsku Sobotu, chodime len tam - davaju skore terminy a aj vo vecernych hodinach.

autor
•
24. aug 2022

@mandzula ano, a nemali problem ze ste z ineho mesta ? Resp ja by som bola, zajtra teda vyskusam

mandzula
•
24. aug 2022

@autor nie, absolutne to neriesia, my sme od RS 100 km.

sasa1983
•
24. aug 2022

@viestta len treba si uvedomiť, že vo väčšine súkromných robia štátni lekári, ktorí tam robia len na čiastočný úväzok..takze to stojí potom na ich popisoch

cacianka
•
24. aug 2022

@cacianka dr. Magnet majú aj v Košiciach a Prešove prevádzky, asi 8- 10 prevádzok po celom sk

micusa2222
•
23. feb 2023

určite...