icon

Je možné mať problémy so štítnou žľazou i napriek tomu, že krv je v poriadku?

4. nov 2022

Je možné mať problémy so štítnou aj napriek tomu ze su hodnoty z krvy v pohode?

marci77
4. nov 2022

ano,
ja som tiez mala krvne vysledky v poriadku
ale presla som k inej obvodnej lekarke a tej sa pohmatom nieco nepacilo, tak ma poslala na sono a odtial na endokrinologiu

na endokrinologii potom este skumaju tie TSH hodnoty blizsie
to, co sa berie krv u obvodnej nie su detailne info

autor
4. nov 2022

@marci77 ďakujem, toto potrebujeme počuť... Nahnatovo obcas mavam ttocha opuch krku len s tym ze nie dole kde zvykne opúchať krk ako pri stitnej lebo vravia ze to by bolo smerom dole az a mam problemy s hltanim avsak ziadna choroba nic tak ma odbili ze na endo nemam ist lebo tsh ma dobre hodnoty

marci77
Autor odpoveď zmazal
autor
4. nov 2022

@marci77 neriešila by som to keby ma tak strašne hrdlo nebolelo akokeby som ho mala vykricane a mi aj blbnu hlasivky dost, ale orl uz mam viackrat za sebou a nic 🤦 asi nejak otravovanim vypytam vymenny ale uz neviem ozaj kam s tym hrdllm, uvazujem este ze mozno gastro ci chrbtica

marci77
4. nov 2022

mojej mamine odstranili stitnu a tiez kazdu chvilu si musi odkaslat
asi by som trvala na vasom mieste, aby vas aspon poslala na tu endokrinologiu, nech vas tam vysetria, ak sa nic nepotvrdi, pojdete na ine vysetrenia
moze to podla mna suvisiet aj so stitnou

monca1109
4. nov 2022

ahoj.. pridam moju skusenost.. istu dobu v minulosti som mavala tiez pocit neznameho objektu v krku, akoby ma nieco skrtilo, ked som hlavu zaklonila, bolo vidno akoby hrcu v krku. podla mojho obvodneho a krvi vsetko ok, ale nedalo mi to, lebo odvtedy som zacala stale kaslat. sla som na orl, tam podla vyterov tiez ok a ta ma poslala na endokrinologiu a podla usg sa zistilo trvale poskodenie stitnej zlazy, cize to vsetko som mala z toho.. ten kasel mi dodnes ostal a lieky budem brat do zivotne.. to je teda 😒
skus navstivit tiez toho endokrinologa..