icon

Je možné, že lekárka nevystaví PN?

26. nov 2024

Je mozne ze lekarka nevystavi PN kvoli tomu ze jej telefonoval pribuzny pacienta aby PN nevystavil?
Ide o to ze mam bolesti a aj v sprave mam ze nepretazovat. Bola som vcera u lekarky a ta ze to nie je na vypisanie. Ano viem da sa aj normalne fungovat lenze v praci stojim na mieste 🫣 vlozky do topanok samozrejme mam. A aby som nepohorsovala niekoho tak nevyuzivam system na pn ide uz ked naozaj nevladzem. Vdaka ;)

Strana
z3
cacianka
26. nov 2024

@bublinka1426 čo nech ani neskúšaš ? Nerozumiem.
Ja som mala ostrohy už 2x, po 1.x tiež skúšali haky baky, prd mi pomohlo, len sa zhoršovalo, hnusne bolesti. Poslali ma konečne na ožiare ( na OUSA Heydukova), myslím 4 dávky na sekundu, že cca o 3-4 týždne bude lepšie. Už po 10 dňoch som nemala žiadne bolesti.
Po vyše 12r sa mi to vrátilo, tak som haky baky rovno odmietla a pýtala ožiare. Mala som ich v Nou a zabrali po týždni.

bublinka1426
26. nov 2024

@cacianka ze nemam skusat nic ine len razovku a presne na Heydukovu idem takze super je tam nadej dakujem

cacianka
26. nov 2024

@bublinka1426 razová vlna je niečo iné ako ožiare. Tak neviem či ich v OUSA robia, a vedela som že vlna sa platí, nebola hradená poisťovňami. Ožiare áno.

Strana
z3