Je niečo vo vzduchu? Ochorenia trápiace rodiny
Je zas nejaká pliaga vo vzduchu? Celá rodina už skoro 2 týždňa soplíme, kychame. Začalo to pocitom hlienov v krku. Dnes sa mne a synovi pridružil dráždivý kašeľ, asi hlieny sa tlačia von. A mám pocit že všetci okolo len smrkajú. Áno viem, aj alergie na peľ sa práve rozbiehajú. Ale nie je možné aby boli zrazu všetci alergici.
@barbie00 posledné 2 týždne mávam občas také ako keby kýchacie záchvaty kedy asi 10 minut kychám a potom sa vysmrkám. Alergik nie som, bola som nedávno v rámci preventívky na alergologickom a nevyšla mi žiadna alergia , lekár povedal že už tu dávno nemali taký prípad bezpríznakový.
Mám alergiu a už od februára žijem s plným nosom, záchvatmi kýchania a so svrbením v hrdle😃👍🏻
@barbie00 ja nie som alergik vobec ale som v 6 mes.a dnes v 40r som 1.raz dostala alerg.reakciu (kasel, sopel, opuch oci a dutin)...1,5 hodiny v paeku, same paperie z topolov, obsiata zem akoby vsade nasnezilo a sedela som v tom. Takze na mna to takto zaposobilo...topole v extremnom mnozstve v tehotenstve 🤷♀️
babka uz tyzden smrka, kasle, sopli a prislo to na nu z nicoho nic, zo dna na den.

okolo mna nesmrka nikto a alergici nei su vsetci, urcite vsetci nesmrkaju a teda ak sa aj nejaky aletgik najde, nie je to zrazu, proste je sezona pelov a ak je dotycny alergicky na tento pel, tak bude mat prejavy.