icon

Je niečo vo vzduchu? Ochorenia trápiace rodiny

barbie00
7. apr 2024

Je zas nejaká pliaga vo vzduchu? Celá rodina už skoro 2 týždňa soplíme, kychame. Začalo to pocitom hlienov v krku. Dnes sa mne a synovi pridružil dráždivý kašeľ, asi hlieny sa tlačia von. A mám pocit že všetci okolo len smrkajú. Áno viem, aj alergie na peľ sa práve rozbiehajú. Ale nie je možné aby boli zrazu všetci alergici.

majamat
7. apr 2024

okolo mna nesmrka nikto a alergici nei su vsetci, urcite vsetci nesmrkaju a teda ak sa aj nejaky aletgik najde, nie je to zrazu, proste je sezona pelov a ak je dotycny alergicky na tento pel, tak bude mat prejavy.

mirka17
7. apr 2024

@barbie00 posledné 2 týždne mávam občas také ako keby kýchacie záchvaty kedy asi 10 minut kychám a potom sa vysmrkám. Alergik nie som, bola som nedávno v rámci preventívky na alergologickom a nevyšla mi žiadna alergia , lekár povedal že už tu dávno nemali taký prípad bezpríznakový.

sabinaxd
7. apr 2024

Mám alergiu a už od februára žijem s plným nosom, záchvatmi kýchania a so svrbením v hrdle😃👍🏻

viky173
7. apr 2024

@barbie00 normalne ste chytili nejaku virozu... v mojom okoli neviem o nikom, kto by bol aktualne chory

ivka21
7. apr 2024

@barbie00 ano nieco na tom je mi sme boli vsetci komplet chory. Sopliky kychanie kasel bolesti hrdla

simca115
7. apr 2024

@barbie00 áno my máme v robote epidémiu brušných viróz 😤

megg1
7. apr 2024

@barbie00 mozno, ale spojene so skriabanim hrdla a kaslom je to skor angina alebo nadcha

aliaray1
7. apr 2024

@barbie00 ja nie som alergik vobec ale som v 6 mes.a dnes v 40r som 1.raz dostala alerg.reakciu (kasel, sopel, opuch oci a dutin)...1,5 hodiny v paeku, same paperie z topolov, obsiata zem akoby vsade nasnezilo a sedela som v tom. Takze na mna to takto zaposobilo...topole v extremnom mnozstve v tehotenstve 🤷‍♀️

egonsk
7. apr 2024

babka uz tyzden smrka, kasle, sopli a prislo to na nu z nicoho nic, zo dna na den.