icon

Je Norethisteron vhodný na oddialenie menštruácie na dovolenke?

Dnes o 13:33

Ahojte, mam 45 rokov, MS stale pravidelnu ako hodinky, toto leto, snad prvykrat mi vychadza MS presne na den odchodu na dovolenku a ja viem ze v ten den aj pride. Keby to bola rezortova dovolenka, kaslem na to, nejak prezijem, toto bude ale dost akcna dvl a ten nekomfort si vobec neviem predstavit. Je Norethisteron velke zlo? Dik

anonym_39e7ad
Dnes o 13:34

@anonym_autor preco by malo byt velke zlo? je to uplne normalna vec az nato ze kazda to znasa inak, ja som nemala ani nijake ine priznaky aj menzes mi prisiel normalne, a netreba sa pytat tu co tu niektore tak prehanaju ze to je velke zlo, zato ze oni mali nejake priznaky ,

ivik4
Dnes o 13:35

Za mna nie 💁🏻‍♀️ mala som 2x v zivote. To nie je na pravidelnej báze

sasa1310
Dnes o 13:36

ja by som si to určite nedala. Aby si nemala s ním väčší nekomfort

anonym_526022
Dnes o 13:38

mala som 2x a fungoval ako ma, ziadne problemy som nemala. Skor sa dozvies o tych, ktore s nim mali problemy, tie co ich nemali nemaju dovod o tom rozpravat

autor
Dnes o 13:40
@sasa1310

ja by som si to určite nedala. Aby si nemala s ním väčší nekomfort

@sasa1310 vacsi nekomfort v akom zmysle?

autor
Dnes o 13:40
@ivik4

Za mna nie 💁🏻‍♀️ mala som 2x v zivote. To nie je na pravidelnej báze

@ivik4 preco nie?

autor
Dnes o 13:41
@anonym_526022

mala som 2x a fungoval ako ma, ziadne problemy som nemala. Skor sa dozvies o tych, ktore s nim mali problemy, tie co ich nemali nemaju dovod o tom rozpravat

@anonym_526022 vdaka

ivik4
Dnes o 13:42
@anonym_autor

@ivik4 preco nie?

@anonym_autor vsak si sa pytala ci je velke zlo. Tak pisem ze za mna nie. Nemala som problemy a neberiem ho ako lentilky len tak hocikedy

autor
Dnes o 13:49
@ivik4

@anonym_autor vsak si sa pytala ci je velke zlo. Tak pisem ze za mna nie. Nemala som problemy a neberiem ho ako lentilky len tak hocikedy

@ivik4 pardon, tvoju odpoved som pochopila inac, vdaka

blancheporte
Dnes o 14:10

@anonym_autor ja som ho znášala super. Fungoval ako mal. Ak bude potrebné ho zobrať zase,určite vezmem. Samozrejme,že to netreba preháňať. Nebrať ako cukríky...

autor
Dnes o 14:15
@blancheporte

@anonym_autor ja som ho znášala super. Fungoval ako mal. Ak bude potrebné ho zobrať zase,určite vezmem. Samozrejme,že to netreba preháňať. Nebrať ako cukríky...

@blancheporte dakujem

anonym_596394
Dnes o 14:19

Je to veľké zlo? S takýmto rozmýšľaním si to predpísať nedávaj.

katrin21
Dnes o 14:25

Na takyto ucel je to uplne ok

anonym_98bf4c
Dnes o 14:42

ja som nemala ziadne problemy ale ms, co potom prisla bola extremna. uz si to nechcem zopakovat. ale tak na kazdeho to funguje trochu inak.

anonym_dba627
Dnes o 15:02

Moja DR robí povinne sono pred tým,ako ich predpíše.Takže som minulý mesiac namiesto receptu dostala vymen.lístok na odstránenie polypu a nejdem riešiť už tabletky.Som z toho nešťastná, prvé dni ma dovči budem mať menzes, ale čo už.

anonym_72885b
Dnes o 15:09

Pouzila som asi 3-4x v zivote, presne na taketo prilezitosti, nikdy som nemala najmensi problem.

autor
Dnes o 15:12
@anonym_72885b

Pouzila som asi 3-4x v zivote, presne na taketo prilezitosti, nikdy som nemala najmensi problem.

@anonym_72885b vdaka

autor
@anonym_dba627

Moja DR robí povinne sono pred tým,ako ich predpíše.Takže som minulý mesiac namiesto receptu dostala vymen.lístok na odstránenie polypu a nejdem riešiť už tabletky.Som z toho nešťastná, prvé dni ma dovči budem mať menzes, ale čo už.

@anonym_dba627 to ma mrzi…

autor
@anonym_98bf4c

ja som nemala ziadne problemy ale ms, co potom prisla bola extremna. uz si to nechcem zopakovat. ale tak na kazdeho to funguje trochu inak.

@anonym_98bf4c dik

anonym_39e7ad
Dnes o 15:19
@ivik4

@ivik4 vsak ale preco nie, to nemozes napisat?

ivik4
Dnes o 15:20
@anonym_39e7ad

@ivik4 vsak ale preco nie, to nemozes napisat?

@anonym_39e7ad pretoze JA som nemala ziadne neziaduce ucinky ? Ci comu nerozumies 😆

anonym_39e7ad
Dnes o 15:22
@ivik4

@anonym_39e7ad pretoze JA som nemala ziadne neziaduce ucinky ? Ci comu nerozumies 😆

@ivik4 vsak ty pises ze tomu asi ani sama nerozumies, pytanm sa preco nie,

ivik4
Dnes o 15:23
@anonym_39e7ad

@ivik4 vsak ty pises ze tomu asi ani sama nerozumies, pytanm sa preco nie,

@anonym_39e7ad prosim Ta precitaj si poriadne autorkinu otazku na konci a moje komentare

anonym_85130c
Dnes o 15:34

Ak stíhaš, tak posuň cyklus ešte doma. Ja som to tak urobila, že som si oddialila, ten čo mal prísť ešte pred dovolenkou a tým pádom som mala aj ten druhý posunutý až po dovolenke. Keďže som nevedela, či budú alebo nebudú nežiaduce účinky, až na nejaké mierne nafúknutie to bolo ok ale aj tak bolo fajn, že na dovolenke som už nemusela riešiť ani tie tabletky.

simsalabim
Dnes o 15:34

@anonym_autor ja som ho uzivala raz v zivote, na oddialenie ms pred operaciou. Nemala som ziadne problemy a ms po vysadeni bola tiez uplne v pohode. Jsma by som si ho na akcnu dovcu dala.

abdn16
Dnes o 15:36

2x som brala v minulosti kvoli dovolenke.
Inak, tohto roku som musela brat Norethisterone na regulaciu cyklu takmer 3 mesiace vkuse Dec-Feb kvoli prasknutej cyste a nekonecnemu krvacaniu. A zijem 🙂
Viem ale, ze sa nedoporuca kvoli krvnym zrazeninam.

tenerifka
Dnes o 15:52

Najvacsie zlo ako hocico ine je dostat menzes na dovolenke. Nevahaj, nasad, nic sa nestane, je to progesteron-bezpecny hormon

marca12
Dnes o 17:00

@anonym_autor Uzivala som 2x,ked mi vysla dovolenka v cas menstruacie. Nijake tazkosti som nemala. Za mna je to velka pomoc.