icon

Je normálne cítiť nervozitu po vysadení antidepresív?

18. máj 2024

Ahojte,vysádzam serlift,že obden pol.davka a najradšej by som niekoho "zakusla".taká som nervózna je to normálne?

ss1908
•
18. máj 2024

Ako dlho si brala? Je to uplne normalne, ja ked som vysadzala ad som myslela ze umieram.

pictbridge
•
18. máj 2024

Vydrž. Ja som vysadila ATD mala som z nich panicke ataky povedala som si dosť. Kým zo mňa to svinstvo vyšlo mala som asi 2 mesiace hrozne nervy ataky a to som ich vysadzala pomaličky. Nikdy viac to do seba nedám. Môže ti byť hocijak. Teraz som čistá a ľutujem že som sa dala na to nahovoriť.

autor
•
18. máj 2024

@ss1908 rok a pol len 50mg denne

msnesquik
•
18. máj 2024

@pictbridge rozhodne by som to nenazyvala svinstvom..mne tie lieky zachranili zivot a aj kopec dalsim ludom, niekto nema s vysadzanim vobec ziadny problem

autor
•
18. máj 2024

@pictbridge tiež take

autor
•
18. máj 2024

@pictbridge isté lieky?

ss1908
•
18. máj 2024

no tak to ti bude trvat dlhsie dokym budes ok. ja som po necelych 3 mesiacoch 5mg vysadzala (iny typ lieku ale bola to ta uplne najmensia davka) . musis to vydrzat, bude lepsie

ss1908
•
18. máj 2024

@pictbridge suhlasim, mne to spustilo este horsie stavy a podla dr to bolo normalne ani si ma nechcela vypocut len ze to mam brat dalej. este aj diagnozu od nej som mala uplne zle stanovenu ...

deti95060810
•
18. máj 2024

ad sa vysadzujú min. 4 týždne...
každý týždeň o polovicu menšiu dávku...
napr. týždeň berieš celú tabl.
o týždeň berieš už len 1/2 tabl
o týždeň berieš 1/4 tabl
a potom ten posledný týždeň berieš 1/4 tabl. každý druhý deň.
hádam som to napísala zrozumiteľne

andrea2323
•
18. máj 2024

Autorka my sme sa s manželom skoro rozviedli za tie týždne, presne si pamätám ako som na neho kričala, že zle uložil hrnce do police 😳🙈🙈😂 ja som brala menej času, aj iný liek, ale prešlo to veľmi skoro, u mňa za 1-2 týždne max.. polepší sa ti, verím tomu 🙏🏼

pictbridge
•
18. máj 2024

Nie mala som fevarin. Ale v malej dávke. Najprv do mňa pchali po polke potom celú. No koniec. Najhorši rok môjho života. Uvidíš ako dobre ti bude ak to z teba vyjde. Ak nemáš ovšem nejaké psychické ťažké stavy. Ja som OCD . Aj mam. Radšej budem s tým budem žiť ako brať to svinstvo. Mne všetko vadí. Zvuky. Smrkanie, mlaskanie, atď. Ale do nepríčetnosti. No čo už. Radšej odchádzam z miestnosti ak sa dá ako mať panicke ataky.

pictbridge
•
18. máj 2024

@msnesquik záleží samozrejme prečo si ich brala. To máš pravdu že pomôžu. No mne veľmi nie teda vôbec nie a spustili mi kopec ďalších stavov. Oveľa horších. Vysadila som ich sama. Nižšie som pisala prečo som ich mala.

autor
•
18. máj 2024

@deti95060810 mne túto metódu povedala psychiatrická,že obden svoju dávku a potom po čase,keď sa dohodneme,tak z toho von uplne

autor
•
18. máj 2024

@pictbridge mne na ocd pomáha,ocd mi spúšťa úzkosti a som nepoužiteľná.Tiez z tohto dôvodu som mala.

autor
•
18. máj 2024

@pictbridge len nepáčia sa mi vedľajšie účinky,preto chcem skúsiť prestať pod dozorom.uvidime

autor
•
18. máj 2024

@andrea2323 ja som úplne mega naštartovania a immer vere

autor
•
18. máj 2024

@andrea2323 snáď bude ok😊