Je normálne, že priateľ prestal artikulovať?
Je to podla vas normalne? Prveho pol roka - rok co sme boli spolu som mu rozumela uplne vsetko vzdy normalne artikuloval a teraz mam pocit ze sa ho cim dalej tym viac musim pytat aby mi zopakoval co hovoril a to aj niekolkokrat po sebe lebo mu nerozumiem akoby uplne iba brblal sam sebe popod nos a popritom to hovori mne. Tvrdi mi ze ostatni ho rozumeju lenze ja tiez nemam nic s usami lebo ostaynim tiez rozumiem. Co to ma znamenat? Ale inak je introvert on je len v robote a doma takze ak mu aj v robote nerozumeju mozno mu nepovedia alebo tam sa mozno snazi artikulovat. Pride mi to velmi zvlastne a uz ma to trochu zacina aj otravovat pretoze su aj chvile kedy mu naozaj nerozumiem niekolkokrat po sebe alebo pol dna. Ked chce tak artikuluje normalne cize tam nie je problem ze by neartikuloval neustale
Ozaj. Nebavilo by má to. Nech sa so mnou rozpráva normálne na úrovni ako dospelý muž
Keď budete mat rodinu, tak skôr či neskôr jeho štýl preberie aspoň 1 dieťa a budete ako u debilov na dvore
Nejaky problem v ustach, hrtane , stitna zlaza? Nemusi ani boliet len zavadza tak ze i tom nevies.
@pribinak my mame rodinu takze uz je neskoro asi.. raz ked sa ma deti spytaju ze mama a preco si sa rozisla s ocom a ja im poviem ze aaale neartikuloval😄
Veď buď trochu reálnejšia, napr brblal di popod nos a tak som mu rozumela že mam sú nájsť krajšieho
Ja rackujem a neviem povedať L. Ľudia mi veľakrát nerozumejú ale mám zopár "dobrých" období kedy sa mi tieto písmená dajú vysloviť celkom fajn. Ale musím sa veľmi snažiť ale je to vycerpavajuce. Podľa mňa má nejakú vadu reči, možno logoped by poradil. Neverím že to robí naschvál.
Mojej ex svokre bolo ťažko rozumieť keď mala polypy niekde v hrdle, ale mala aj problémy aj s prehĺtaním...v podstate to začalo z ničoho nič , až keď šla k lekárovi zistili príčinu, neskôr podstúpila operáciu
Čiže ak to začalo z ničoho nič možno treba pátrať po pricine
No ja by som sa bála že má nejaký zdravotný problém a nasmerovala ho k tomu aby šiel za doktorom.. ja niekedy fakt žasnem, za čo všetko by sa dokázali ľudia rozísť s človekom ktorého snad úprimne ľúbia.. alebo to len ja som bola vo vzťahu vždy z lásky? Som taká naivná? 🧐
Ako fakt, môže to byť úplný dobrák, milý človek a rozísť sa preto, lebo neartikuluje?
kolko ma rokov? nemohol zazit nejaku slabu mrtvicku? alebo cisto teoreticky aj nejaka psych. chorobo v zaciatkoch. alebo aj somaticka. uplne normalne to nie je.
Nerobili mu zuby?ja som sa musela učiť artikulovať , keď mi dali mostík na predné zuby.
Nefičí ti on na nejakých drogách? Nenápadne skontroluj, či nemá ranky po vpichoch, či nemá stále rozšířené zreničky... Ale môžu to byť aj nejaké tabletky...

Tak toto by má nebavilo. Asi by som mu povedala čau a maj sa