Je odporúčanie doplnku výživy vždy v záujme pacienta?
Bola som na vysetreni a na zaver mi lekar odporucil konkretny doplnok vyzivy. Az neskor som zistila, ze sa da kupit priamo v jeho ambulancii.
Nemam nic proti doplnkom vyzivy, ale neviem sa zbavit pocitu, ci je taketo odporucanie vzdy len v zaujme pacienta.
Priznam sa, ze sa mi to stalo prvy krat, tak neviem, ci je to bezne. Clovek v tom strese nema sancu si porovnat napr. zlozenie toho doplnku s inymi, pod tlakom si ho asi kupi kazdy, nie?
ponuknut moze ale ty nemusis kupit ..stalo sa mi to parkrat ..podakovala som vzala si letak s tym,ze si to premyslim a nekupila som ,lebo na nete najdes lepsie a lacnjesie .. ale to iste mas aj u kozmeticky,kadernicky a podobne
@anonym_480965 Stretla som sa s tým prvý krát a musím povedať, že mi to bolo nepríjemné.
@anonym_480965 Stretla som sa s tým prvý krát a musím povedať, že mi to bolo nepríjemné.
@anonym_autor my u nas v ambulancii tiez mame "obchod" a mame tam len vyrobky, ktore naozaj povazujeme za topku. Mnohe z nich si ani bezne nekupis v obchode ci v lekarni. A tiez ich odporucame. Vacsina z nich je aj cenovo ovela vyssie ako klasicke produkty. Odporucime, samozrejme si ho pacient kupit nemusi. Ale paradoxne, mnohi si ho chodia kupovat aj mimo beznych navstev, lebo vedia, ze ich u nas najdu a maju s nimi len dobre skusenosti. Takze, ak veris svojmu lekarovi, ze je to pre tvoje dobro, kup. Vzdy si vies na internete pozriet, ci dany produkt splna to, co ti o nom lekar povie, a preco ti ho odporucil.
Tak si ho kup inde 😂alebo si trošku pozistuj jednak podľa názvu prípadne podľa hlavných látok ktoré má obsahovať a uvidíš, či tooze pomôcť alebo je to blbosť.
@anonym_autor by sa čudovala ako vedia zaujat mudr rôznymi akciami, doplnkami, teraz to maju stažené ale maju nejaké odmeny ak doporučuju nejaké vyrobky , však na čislach to vidno či to niekto podsuva alebo nie
@anonym_autor konkrétne aky produkt , ako sa vola
@anonym_autor konkrétne aky produkt , ako sa vola
@sara07 Nechcem uvádzať konkrétnu značku, aby sa diskusia nezvrtla na hodnotenie toho produktu. Skôr ma zaujíma, ako vnímajú ľudia situáciu, keď lekár niečo odporučí a zároveň to predáva vo svojej ambulancii.
@sara07 Nechcem uvádzať konkrétnu značku, aby sa diskusia nezvrtla na hodnotenie toho produktu. Skôr ma zaujíma, ako vnímajú ľudia situáciu, keď lekár niečo odporučí a zároveň to predáva vo svojej ambulancii.
@anonym_autor nemusi to predavat priamo v ambulancii aj ked má na tom lepši bonus alebo maržu , kludne môže len začat odporučat , a podla % sa už vie cca že ano tomuto posunieme niečo na oplatku
takže za mna je jedno či priamo u lekara alebo doporučenie konkrétneho v lekarni, ešte ti dá aj ich letačik
@anonym_autor nehodnoť dopredu. Užívaj produkt, keď ho kúpila a uvidíš či pomôže.
@anonym_autor Nic nekupuj, cele je to uplne neeticke...
@janickadr co je prosim ta, neeticke? Nevies, ake su ceny. Mozno lepsie, ako keby si to kupi sam plus postovne. Dobry lekar neodporuci nic, comu neveri. A ak nieco odporuci, tak predpokladam, ze chce pacientovo dobro. Ci u vas je to inak? Lebo nepredpokladam, zeby bol daky extremny zisk za predaj par vyrobkov, ktore sa daju urcite kupit aj inde. Resp. by to malo byt u kazdeho lekara svate, ze odpiruca nieco pre pacientovo dobro, a ak to vie rovno kupit u nich, je to sluzba navyse. Bavime sa tu o produktoch mimo obchodakov z farmafiriem
@anonym_autor ,🤣🤣🤣 že v záujme pacienta 🤣🤣🤣ty si zlato na poslednom mieste, na prvom mieste jeho nové Lamborghini 😁👍
@anonym_autor ,🤣🤣🤣 že v záujme pacienta 🤣🤣🤣ty si zlato na poslednom mieste, na prvom mieste jeho nové Lamborghini 😁👍
@ivicatolic Presne tak. Dobrý lekár ti len povie, aký doplnok máš užívať, môže ti dať leták a tým by to malo skončiť. A nie spraviť z ambulancie butik. Je to neetické a trápne , nič by som si u dr nekúpila.
@anonym_autor my u nas v ambulancii tiez mame "obchod" a mame tam len vyrobky, ktore naozaj povazujeme za topku. Mnohe z nich si ani bezne nekupis v obchode ci v lekarni. A tiez ich odporucame. Vacsina z nich je aj cenovo ovela vyssie ako klasicke produkty. Odporucime, samozrejme si ho pacient kupit nemusi. Ale paradoxne, mnohi si ho chodia kupovat aj mimo beznych navstev, lebo vedia, ze ich u nas najdu a maju s nimi len dobre skusenosti. Takze, ak veris svojmu lekarovi, ze je to pre tvoje dobro, kup. Vzdy si vies na internete pozriet, ci dany produkt splna to, co ti o nom lekar povie, a preco ti ho odporucil.
@anonym_8117db a máte aj registračnú pokladnicu, keď už ste si spravili z ambulancie obchod?
Aj mňa by zaujímalo, či má dotyčný doktorko aj živnostenský list na predaj a aj tú registračnú pokladňu.
@ivicatolic Presne tak. Dobrý lekár ti len povie, aký doplnok máš užívať, môže ti dať leták a tým by to malo skončiť. A nie spraviť z ambulancie butik. Je to neetické a trápne , nič by som si u dr nekúpila.
@aurelia2000 🙂👍👍👍
@anonym_8117db Aky doklad dostane zakaznik pri nakupe?
@janickadr co je prosim ta, neeticke? Nevies, ake su ceny. Mozno lepsie, ako keby si to kupi sam plus postovne. Dobry lekar neodporuci nic, comu neveri. A ak nieco odporuci, tak predpokladam, ze chce pacientovo dobro. Ci u vas je to inak? Lebo nepredpokladam, zeby bol daky extremny zisk za predaj par vyrobkov, ktore sa daju urcite kupit aj inde. Resp. by to malo byt u kazdeho lekara svate, ze odpiruca nieco pre pacientovo dobro, a ak to vie rovno kupit u nich, je to sluzba navyse. Bavime sa tu o produktoch mimo obchodakov z farmafiriem
@anonym_8117db Vsetko je neeticke. Lekar ma liecit a nie predavat produkty. Mimochodom, dufam, ze dostali blok aj s QR kodom... A, u nas je to inak, u nas sa kvalita lekara nemeria podla produktov a ich predaja. ale podla vysledkov liecby chorych pacientov... Toto by som normalne nahlasila na vsetky prislusne organizacie, od financnej policie cez prislusny lekarsky spolok/komoru atd...
@anonym_8117db Aky doklad dostane zakaznik pri nakupe?
@mandzula normalny doklad z registracnej pokladne na dany produkt.
@anonym_8117db a máte aj registračnú pokladnicu, keď už ste si spravili z ambulancie obchod?
@anonym_5e58c7 u nas je tiez predaj, poznam vela ambulancii, kde odporucia produkty, ved nikto neni povinny ich kupit. My davame normalny blok z pokladne.

ponuknut moze ale ty nemusis kupit ..stalo sa mi to parkrat ..podakovala som vzala si letak s tym,ze si to premyslim a nekupila som ,lebo na nete najdes lepsie a lacnjesie .. ale to iste mas aj u kozmeticky,kadernicky a podobne