icon

Je potrebné byť pri neurologickom vyšetrení v spodnom prádle?

6. jan 2024

Zažili ste niektorá? Jedna sa o dospelého neurologa.

Strana
z2
jaskolka
6. jan 2024

Áno, zažila. Nevidím na tom nič zvláštne.

pehavcek
6. jan 2024

Vtip vsak?

dskjhfdlkdjhl
6. jan 2024

To je fajn, ze bol ten neurolog dospely😉

madeincssr
6. jan 2024

Co, zvazujes bez 😁?

alickapusinka
6. jan 2024

Jasne že hej.

autor
6. jan 2024

Zaujímalo ma či vždy tak prebieha vyšetrenie alebo sa pacient nemusí vyzliecť?

mirkam3
6. jan 2024

U dospelého neurológa neviem. K takému, čo ešte nie je dospelý, môžeš aj v lyžiarskom overale.

princeznaaa12345
6. jan 2024

No to rozhodne nie! Bol to úchyl a chcel ťa nielen ohmatkávať ale aj očumovať🤦‍♀️

daniela2202
6. jan 2024

@dskjhfdlkdjhl 😁😁😁👍👍👍

daniela2202
6. jan 2024

Istá pani raz bola a ohmatával jej prsia , potom sa zbadal a aj sa ospravedlnil ....😂😂😂

lenkakravcova
6. jan 2024

Vzhľadom na to, že pozerá na postavenie chrbtice (vplyv na nervové ochorenia) je to bežná súčasť neurologické vstupnej prehliadky.

nelca0510
6. jan 2024

Áno,dokonca sa musíš aj predklonit. Neurológ nerovna sa len hlava,ale aj chrbtica a nervy.

marca12
6. jan 2024

Dospeleho neurologa? Zvykne vysetrovat aj malolety neurolog?

autor
6. jan 2024

@marca12 čo tak sa nechytat každého slovíčka a zapojiť racionálne uvazovanie. Malo tam byt vyšetrenie neurologom u dospelých pacientov. Tak sa stala chyba . Keď nemáš čím prispieť tak nekomentuj.

mk1111111111
6. jan 2024

Zalezi, asi co vysetruje. Ak napr.chrbticu, tak ano. Mne vysetroval aj uraz hlavy a vtedy som bola oblecena

euka210
6. jan 2024

Ja som bola s chrbtom a stale vrch do podprdy...rovnako aj na rehabilitacii.
Ked som sla s rukou, tak jasne, ze oblecena...zavisi kde je problem...

alenamihal
6. jan 2024

Ja som bola tiez v spodnom pradle,kedze mi pozerala aj chodzu aj drzanie tela ,chrbticu ,prechadzala som sa tam ako po mole hahaha

pkgirl30
6. jan 2024

ja keď som bola párkrát tak nohavice mohli ostať a v podprsenke.

dskjhfdlkdjhl
6. jan 2024

@pkgirl30 ja som si Tvoj prispevok tak narychlo precitala a musim sa smiat-ja som si precitala, ze nohavice mohli ostat v podprsenke😀

nttnnt
6. jan 2024

Ano samozrejme okrem toho ze kontroluje celkove postavenie tela chodzu reflexy este som sa musela aj prehnut aby videla ako ide panva atd….skor by ma nastvalo keby ma vysetruje v obleceni to by asi dobry neurolog nebol len volaky odflakovac😀

pkgirl30
6. jan 2024

@dskjhfdlkdjhl teraz keď to po sebe znova čítam tak ozaj som to nejak divne napísala😄, nevadí, aspoň sa má človek na čom zasmiať

autor
6. jan 2024

@nttnnt a s čím si tam išla?

yoxinka
6. jan 2024

Keď ťa to upokojí, mňa vyšetrovali dve rôzne neurologičky - ŽENY. U oboch som bola iba v spodnom prádle a lustrovali ma od hlavy po päty. Aj som sa všelijako musela hýbať a predkláňať, zakláňať, kade tade ma chytili. Môj problém je chrbtica.

mk22
6. jan 2024

Dokonca aj ponožky dole

luccija
6. jan 2024

Iba v spodnom prádle som bola bez ponožiek samozrejme veď pozeral aj nohy plus som chodila po miestnosti a zistil to, čo 2 predtým nie

dskjhfdlkdjhl
6. jan 2024

@pkgirl30 napisane je to dobre, len ja som to rychlo preletela a to "a" som preskocila a musela som sa smiat😉

drake122
6. jan 2024

Neurológ, čo vyšetruje cez oblečenie je zlý neurológ. Je to povrchné vyšetrenie, málo výpovedné a chce to mať len čím skôr za sebou. Výnimka sú deti, alebo autisti, u ktorých sa dá spolupráca dosiahnuť len ak si vybuduje nejaký komfort. Na začiatok takému hneď kázať gate dole nebuduje zrovna komfort.

nikpa
6. jan 2024

Z vlastnej skúsenosti si pamätám, že ako dieťa som sa musela vyzliekať do spodného prádla a aj teraz ako dospelá počas vyšetrenia u neurológa. Syna tiež neurologička káže vyzliecť do trenírok, dokonca ani ponožky nemôže mať.

ecko80
6. jan 2024

Ahoj autorka, bola som na vyšetrení kvôli závratom a raz s krčnou chrbticou. Pri obidvoch vyšetreniach mi kázal vyzliecť sa do pol pása.

marca12
6. jan 2024

Trosku usmevu do zivota nezaskodi. Neber sa tak vazne. A ano,je uplne normalne,ze ta neurolog vysetruje a musis byt len b spodnom pradle.

Strana
z2