Je pozitívny tehotenský test u muža indikátorom rakoviny semenníkov?
Je pravda, že keď muž omoci tehotenský test a výjde pozitívne, tak ma muž rakovinu semenníkov? Toto tvrdil jeden urológ a chcel by som vedieť, či je to pravda.
@anonym_autor Ano a keď kovidovy test daš do octu, tak tiež ti ukaže, že ocot ma covid.
@thirstymonk Tak je to pravda?
HCG a markery nemaju suvislost.
Podľa mňa haluz. Ale jedno viem isto. Teraz jeden chlapec nato zomrel a malo to veľmi rýchly priebeh.
Ked muz ocika HCG mocovy papierik, tak ma HCG v moci. U muza rakovinove bunky v semenniku vytvaraju vytvaraju HCG. Takze ano, moze sa jednat o rakovinu.
Ked muz ocika HCG mocovy papierik, tak ma HCG v moci. U muza rakovinove bunky v semenniku vytvaraju vytvaraju HCG. Takze ano, moze sa jednat o rakovinu.
@oslo1 OK, vďaka. Takže je to predsa len pravda.
@oslo1 vazne? Ty si zdravotnik?
@anonym_a0f486 no je to pravda podla toho co pise google...ze hcg byvava u muzov vtedy zvysene.,
@anonym_a0f486 myslím, že je zdravotník, ak si dobre pamätám.
@anonym_a0f486 ano je.
A ma pravdu, je to znamy fakt.
@anonym_84ebd4
@simsalabim
Ok, chcela som vediet, ze odkial ma taku istotu. 👍
Myslím, že dôležité povedať, že to MÔŽE, no NEMUSÍ znamenať rakovinu. Nie že ju určite má.
(Lebo mám pocit, že niektorí si to takto interpretujú).
Som sestricka. Velmi Vela pocuvam podcasty a potom si k tomu dohladam odborne clanky
Can a pregnancy test predict testicular cancer? | UT MD Anderson https://share.google/FoVagjJ1KCYVp2WTp
Podľa mňa haluz. Ale jedno viem isto. Teraz jeden chlapec nato zomrel a malo to veľmi rýchly priebeh.
@anonym_9e7eb1 najprv som pochopila, ze zomrel, lebo ocikal tehot. test 🙊

@anonym_autor Ano a keď kovidovy test daš do octu, tak tiež ti ukaže, že ocot ma covid.