icon

Je stres príčinou môjho ťažkého dýchania a úzkosti?

jani87
Dnes o 09:34

Dobrý deň prišla som si pre radu Mám stresi úzkosť neviem sa poriadne sústrediť chodím na psychiatriu 🥹mám problému dýchaním trpela som snim 1.rok aj pol pokiaľ má to neprešlo tieto posledné 3 dní sa mi to vrátilo pociťujem tlak na hrudi ťažké dýchanie saturacia 99 o chvíľku 97 zrazu 77 zase 99 môžem to mať zo stresu ďakujem za každú radu ❤️

anonym_aeafcb
Dnes o 09:36

Mozes to mat zo stresu, nenavrhol ti psychiater hospitalizaciu?

jani87
autor
Dnes o 09:37
@anonym_aeafcb

Mozes to mat zo stresu, nenavrhol ti psychiater hospitalizaciu?

@anonym_aeafcb Áno

enmery
Dnes o 09:52
@jani87

@anonym_aeafcb Áno

@jani87 Prosím Ťa, daj sa hospitalizovať, pomôže ti to. Presne ako operácia, zlomená noha-doma si to neurobíš a nikdy nebudeš fungovať ako predtým. Tvoj psychiater Ti chce len pomôcť.

jani87
autor
Dnes o 10:44
@enmery

@jani87 Prosím Ťa, daj sa hospitalizovať, pomôže ti to. Presne ako operácia, zlomená noha-doma si to neurobíš a nikdy nebudeš fungovať ako predtým. Tvoj psychiater Ti chce len pomôcť.

@enmery 😭Bojím sa nemocnici mám panicky strach 🙁ja nevydržím dlho áni u lekára

evinea
Dnes o 11:07
@jani87

@jani87 rozumiem, ze je to tazke, ale pomoze ti jedine to, ked to prekonas a nejak to s tym lekarom budes riesit. aj pripadnu hospitalizaciu.

enmery
Dnes o 11:38
@jani87

@jani87 Tak trp. Oni ti tam nejdú ubližovať ani sa z teba smiať. Chcú len pomôcť. Každý si je strojcom svojho šťastia.

anonym_948ae6
Dnes o 11:41
@jani87

@jani87 z toho strachu máš tú úzkosť

jani87
autor
Dnes o 11:59
@enmery

@jani87 Tak trp. Oni ti tam nejdú ubližovať ani sa z teba smiať. Chcú len pomôcť. Každý si je strojcom svojho šťastia.

@enmery Ja viem ale keď stupňom do ambulancie vidím ich bielych veciach mám panicky strach

jani87
autor
Dnes o 15:33
@evinea

@jani87 rozumiem, ze je to tazke, ale pomoze ti jedine to, ked to prekonas a nejak to s tym lekarom budes riesit. aj pripadnu hospitalizaciu.

@evinea Ďakujem za radu